EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26266 tot 26270
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Zilveren munten niet aan te slepen in VS

De zilveren munten zijn in de VS een hot item. Amerikanen slaan massaal American Eagles in, de beroepshandel vraagt inmiddels een premie van dik 18 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Straks ook in buurt? Stockholm krijgt eerste Bitcoinautomaat in Europa

In de Zweedse hoofdstad Stockholm komt straks een automaat waar Bitcoins kunnen worden gekocht. Het gaat om een Europese primeur.  Dat meldt Sveriges Radio. Initiatiefnemer is de 19-jarige ondernemer Louis Oberg, die een van de eerste machines aankocht in Noord-Amerika en het naar Zweden heeft laten verschepen. Tegen het eind van dit jaar zouden er wereldwijd 40 van die automaten operationeel moeten zijn, aldus nog  Sveriges Radio. In het Canadese Vancouver en het Amerikaanse San Diego staan al zogenaamde Bitcoin-ATM's.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Met Nederland Collectief besparen op de energielasten

De oprichters van Bespaarwijzer.nl hebben een nieuw initiatief gelanceerd, namelijk Nederland Collectief. Het is een zogenaamde inkoopcollectief om geld te besparen op de maandelijkse energielasten.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Deflatie dreigt in Zuid-Europa en Ierland

Het gemiddelde prijspeil in Griekenland en Cyprus is in oktober stevig gedaald, terwijl deflatie ook op de loer ligt in Spanje, Portugal en Ierland. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Vakbonden De Lijn dienen stakingsaanzegging in

Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij De Lijn dient een stakingsaanzegging in. Vanaf 29 november zijn acties mogelijk, klinkt het in een pamflet.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs