EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26276 tot 26280
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Pech voor ouderen: meer betalen voor aanvullende zorg

Steeds meer zorgverzekeraars besluiten ouderen meer te laten voor hun aanvullende zorgverzekeringen. Als je jonger bent gaat de premie voor de zorgverzekering juist omlaag. Aanvullend verzekeren staat Anno 2014 dus niet langer in het teken van “samen delen” en “solidariteit”. Het verschil in premie is soms bijna 70 procent voor dezelfde verzekering, zo meldt RTL nieuws.

Lees verder op mijnzorgverzekering2014.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Adecco ziet opnieuw stijgende vraag naar arbeid

Uitzendconcern Adecco heeft in het derde kwartaal de vraag naar arbeid in veel Europese landen weer zien aantrekken. Dit zei topman Patrick De Maeseneire van de grootste uitzender ter wereld bij de presentatie van de derde kwartaalcijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Traditioneel bankentoezicht is niet meer van deze tijd.

De verontwaardiging over de boete voor Rabobank voor hun rol in de mega-Libor fraude was best wel aandoenlijk. Uitspraken als “zélfs de Rabobank” of “ook deze coöperatieve bank?” Hoe naïef! Natuurlijk ook bij de Rabobank.

Sterker nog, de mailwisselingen van Rabo-handelaren, als bewijs van deze Liborfraude, waren al sinds 2009 in het bezit van de compliance-afdeling van de Rabobank in Utrecht, maar er werd niets mee gedaan. Dat was het idee.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Nieuwe technologie bezig aan onstuitbare opmars

De ontwikkelingen in de technologie sector gaan razendsnel. Amper bij te benen voor beleggers, terwijl de maatschappij meermalen zelfs achter de feiten aanloopt.

Weet u het nog? Nog maar 16 jaar geleden versloeg computer Deep Blue schaakmeester en wereldkampioen Gary Kasparov in een schaakwedstrijd. Dat gold als een belangrijke doorbraak. Sindsdien is het wat stilletjes geweest op het schaaktoneel, maar de ontwikkelingen hebben zeker niet stilgestaan. Computers hebben een flinke evolutie doorgemaakt en dat zal stilaan toch voor problemen gaan zorgen

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

4 Groeilanden staan aan de vooravond van belangrijke verkiezingen

Beleggers hebben meestal vooral aandacht voor de macrocijfers, maar ook de politieke factoren mogen niet uit het oog verloren worden. Maar liefst 4 Groeilanden staan aan de vooravond van belangrijke verkiezingen en die kunnen voor nogal wat opschudding zorgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs