EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26296 tot 26300
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Zaterdag is het moment van de waarheid voor China en de wereldeconomie

Zaterdag is het moment van de waarheid voor China en de wereldeconomie. Jonathan Holslag, Chinakenner en docent Geschiedenis van de buitenlandse betrekkingen (VUB)

376 Chinese Partijleiders komen zaterdag samen. 'Een moment van de waarheid voor de nieuwe Chinese leiders én de hele wereldeconomie, zegt China-kenner Jonathan Holslag: 'Peking wil een laatste grote industriële sprong voorwaarts maken.'

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Van goudstandaard naar oliestandaard

Ooit stapte de dollar over van een goudstandaard naar een oliestandaard. Nu begint deze oliestandaard (petrodollar) instabiliteit te vertonen. Een cocktail van een groeiende wereldbevolking, grondstoffenhonger en een verpauperende dollar zetten enorme druk op het accepteren van deze dollar en het functioneren van het huidig financieel systeem. Men zet alles in op groei. Onze welvaart moet daarvoor plaatsmaken. Juist: groei en welvaart zijn twee verschillende zaken!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

DOCU : De Wall Street Code

De Wall Street Code is het derde deel van een uitstekende documentaire-reeks van Tegenlicht. Deel 1 was: De Alchemisten van Wall Street en deel 2: Inside the Black Box.

De handel op de financiële markten gebeurt voor het grootste deel al door computers – daar daar kan geen mens meer tegenop.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs