EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26306 tot 26310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Waarom Nederlanders plots van hun hypotheek af willen.

Vijf jaar geleden is de mythe van de eeuwig stijgende huizenprijzen doorgeprikt: die zijn ruim 20 procent gedaald.

Dalende huizenprijzen hebben woningbezitters duidelijk gemaakt dat zij met een schuld kunnen blijven zitten. Banken krijgen het benauwd. Is onze aflossingsschuwheid voorbij?

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Mensen in de eurozone staan achter de eenheidsmunt, maar niet achter de hervormingen die nodig zijn om hem te doen overl

What future?Jarenlang ging het in de eurozone van kwaad naar erger, maar 2013 was een jaar van relatieve kalmte en stille vooruitgang, schrijft de Wall Street Journal in een jaaroverzicht voor 2013:

De situatie in Cyprus werd (min of meer) bedwongen dankzij een controversiële nieuwe maatregel om de eurocrisis te financieren en Ierland verliet het EU-noodprogramma. De economische situatie in Griekenland blijft precair, maar de overheid realiseerde vorig jaar wel een overschot (als men de interestbetalingen op de schuld die 4% van het bbp bedragen niet meetelt).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Rien ne va plus: 'Frankrijk is de échte zieke man van Europa'

Een brutaal verdict van de denktank Lisbon Council (‘Frankrijk is de échte zieke man van Europa’) werd donderdag bevestigd door cijfers die het databedrijf Markit publiceerde.

Een brutaal verdict van de denktank Lisbon Council (‘Frankrijk is de échte zieke man van Europa’) werd donderdag bevestigd door cijfers die het databedrijf Markit publiceerde.

De PMI (Purchasing Managers Index), die de aankoopintenties binnen de eurozone weergeeft, stijgt in zowat alle landen van de eurozone, behalve bij onze zuiderburen, waar hij op het laagste niveau in zeven maanden staat. Frankrijk noteert ver onder het gemiddelde van de eurozone (52,7) en nog verder achter de andere grote economie van de eurozone, Duitsland, die op 53,4 afklokt. Onze zuiderburen scoren het slechtst van alle genoteerde landen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

De spaardersheffing van het IMF is geen grap

Reinhart en Rogoff waarschuwen in een IMF paper voor de grote schuldenproblematiek van het Westen. De schulden zijn zo groot dat pijnlijke maatregelen niet langer uit de weg genomen moeten worden. Net als in de jaren dertig moeten spaarders vandaag de dag opnieuw opletten. Het wegstrepen van schulden behoort nog steeds tot de mogelijkheden...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Venezuela schrapt drie nullen van de aandelenindex

De aandelenindex van Venezuela is dit jaar aangepast om te corrigeren voor de extreem hoge inflatie in het land. Het afgelopen jaar steeg de index met 480%, omdat veel spaargeld uit angst voor inflatie naar de beurs vloeide. Om te grote getallen te vermijden worden er drie nullen van de index weggestreept.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs