Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 26306 tot 26310
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Ongelooflijk hoe onwetend de Amerikanen zijn over het schuldprobleem

Uit een onderzoek waarbij de vraag werd gesteld aan de Amerikaanse bevolking hoeveel het jaarlijkse overheidstekort is, kwam naar voren dat de meeste Amerikanen totaal geen besef hebben hoeveel het tekort bedraagt. Het is vanzelfsprekend dat ze dan ook niet zullen weten hoeveel schulden de Amerikaanse overheid ondertussen heeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Chinese goudhonger vuurt speculatie goudreserves aan

China is op weg om een record hoeveelheid goud te importeren dit jaar. China is ook op weg om de grootste consument van goud te worden dit jaar, het zal daarbij India voorbij steken. De lagere goudprijs en de goudrush in China doet de speculatie toenemen over de goudreserves van de Chinese overheid, aldus WSJ.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Rusland opent eigen beurs voor goud en zilver

Rusland opent haar eigen beurs voor goud en zilver. Naast over-the-counter handel kunnen er binnenkort ook standaard contracten verhandeld worden, uitgedrukt in Russische roebels. De nieuwe contracten hebben een omvang van 10 gram goud en 100 gram zilver en zijn daardoor voor een groot publiek bereikbaar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Chinese economie kan dit jaar 7,6% groeien

Volgens een gouverneur van de Chinese centrale bank kan de economie van China dit jaar met 7,6% groeien. De groei komt volgens hem voort uit lagere belastingdruk voor kleine ondernemers en door meer investeringen in infrastructuur. Critici waarschuwen echter voor de stijgende publieke én private schulden in China.