Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 26321 tot 26325
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Het einde van 'Koning Auto'? De ouderen kunnen niet meer, jongeren willen niet meer...

Een combinatie van factoren - stijgende benzineprijzen, meer duurzame voertuigen, de val van de auto als statussymbool en steeds minder jongeren die hun rijbewijs halen - maakt dat wanneer straks Europa uit een verwoestende recessie ontwaakt, de automobielsector nog lang niet uit de brand zal zijn.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Empire State Building zet beursgang in

De beursgang van de Empire State Building, één van de grootste toeristische trekpleisters van New York, zal woensdag plaatsvinden. Dat heeft eigenaar Empire State Realty Trust dinsdagavond laten weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

3D printing naar de ruimte!

3D printing maakt niet enkel furore op onze planeet, binnenkort wordt deze wonderbaarlijke technologie ook toegepast in de ruimte.

NASA is druk in de weer met de ontwikkeling voor aangepaste 3D printers voor het gebruiker in de ruimte. Hierdoor hoeft de bemanning in de toekomst geen hopen materiaal en apparatuur meer mee te nemen, maar kan dit gewoon gewichtloos geproduceerd worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Einde crisis in zicht, of juist helemaal niet?

In deze column probeer ik de term “crisis” zoveel mogelijk te vermijden. Het is een erg beladen woord en roept volgens velen alleen maar negativisme op waarbij de gedachten veelal afdwalen naar  de chaotische taferelen van de depressie in de jaren dertig. Toen was er een ineenstorting van ongekende omvang.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Aandelen kunnen gemakkelijk 40 % dalen

Niets duurt eeuwig, zelfs de explosie van de balans van de Federal Reserve niet of de stijging van de aandeelmarkten. Na de financiële crisis explodeerde de balans van de Fed van $ 869 miljard naar bijna $ 4 biljoen. Dit zorgde ervoor dat een groot deel van de winsten op de markten niet echt zijn. Als de bubbel barst, kunnen de aandelenmarkten dan ook gemakkelijk 40 % lager zo staat op Money Morning.