Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 26331 tot 26335
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

VIDEO: De grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid

The Biggest Scam in the History of Mankind“.  In klare, onovertroffen stijl wordt in volgende video uitgelegd hoe het geldsysteem van de wereld – gebaseerd op de USD – écht in elkaar zit. De maker, Mike Maloney, Amerikaans econoom en edelmetaalspecialist/handelaar, noemt het in één woord: OPLICHTING! En niet één op een miljoen mensen die het weet, die het begrijpt. Hoe die dollar gecreëerd wordt uit lucht – en vermits de wereldeconomie voor het grootste deel gebaseerd is op die dollar. Trek uw conclusies aan de hand van deze video.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

10% belasting op vermogen ?? IMF

Het IMF is met een plan gekomen om 10% belasting te gaan heffen op vermogen. Zomaar een losse flodder? Nee, een bericht als dit moet serieus worden genomen. In het verleden zijn diverse voorbeelden te geven van roofacties van staten die in financiële problemen zijn gekomen.

Bron: gewoonovergeld.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Zet je roze bril af voordat je een hypotheek afsluit!

“Zet je roze bril af voordat je een hypotheek afsluit!” Zowel banken en klanten moeten hun verantwoordelijkheid nemen

‘Hypotheekklanten uit de crisis’ Zo heet het laatste jaarlijkse hypotheekonderzoek van Deloitte. Uit dit onderzoek onder bijna 800 mensen komt een aantal opmerkelijke feiten naar voren. Samen met Eef van Opdorp nemen we het onderzoek onder de loep.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

De brave Duitsers achten het onmogelijk dat hun land in de problemen komt. Maar is dat wel zo?

John MacdougallZelfgenoegzaamheid. Bestaat er een beter woord om de uitslag van de recente verkiezingen in Duitsland te omschrijven dan zelfgenoegzaamheid? Die vraag stelt zich Barry Eichengreen in het Zwitserse Finanz und Wirtschaft.

Merkel voerde campagne en overtuigde haar kiezers met een stem op het status quo. En hoewel de euro- en bankencrisis gewoon voortduurt moeten we niet verwachten dat de bondskanselier alsnog een konijn uit haar hoed tovert.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

JP Morgan stelt kapitaalcontroles in

De Amerikaanse bank JP Morgan Chase heeft haar zakelijke klanten een brief gestuurd waarin ze duidelijk maakt dat contante betalingen voortaan onder de $50.000 per maand moeten blijven. Bedrijven die vaak in cash betaald worden moeten de klant dus aansporen om met pinpas of creditcard te betalen. Komen ze boven de limiet, dan moeten ze een boete betalen aan hun bank.