EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26331 tot 26335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

IMF wil een belastingtarief van 71 %

Het IMF heeft een nieuwe bom laten vallen op het financiële systeem. Eerst werd er getest of de bevolking vrede zou nemen met een confiscatie van 10 procent op je spaargeld. Dit zorgde alvast voor de nodige beroering. Nu komt het met het idee om de personenbelasting te optimaliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Amerikaanse economie in topconditie

De Amerikaanse economie verkeert volgens Bank of America in blakende conditie. En het wordt volgens de analisten van de bank hoog tijd om positiever te worden. En hier is waarom.

De Amerikaanse economie verkeert volgens Bank of America in blakende conditie. En het wordt volgens de analisten van de bank hoog tijd om positiever te worden. En hier is waarom.

Duur en goedkoop zijn relatieve begrippen op de beurs maar hetzelfde geldt voor sterk en zwak. Wanneer kan een economie sterk genoemd worden en wanneer is ze zwak? Dit onderscheid lijkt niet zo moeilijk, tenminste toch niet op het eerste gezicht. Maar vandaag de dag is er nog zoiets als de Fed die het beeld helemaal scheeftrekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Bail-ins zijn nu de regel, spaargeld onder € 100.000 ook niet meer veilig!!

De Europese Unie heeft gisteren de regels goedgekeurd die Bail-ins de nieuwe vorm maken voor het redden van een bank. Het nieuwe systeem gaat in voege vanaf 2016, maar in de tussentijd kunnen bail-ins ook dienen als noodmaatregel. Bij bail-ins moet niet meer de overheid in de vorm van belastingverhoging de kosten van een bankredding dragen, maar zijn het de aandeelhouders, de obligatiehouders en vooral de spaarders die opdraaien voor de kosten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Vijf redenen waarom hedgefondsen slechter presteren dan de index

Barry Ritholtz geeft op Bloomberg vijf redenen waarom een hedgefonds gemiddeld zoveel slechter presteert dan de markt. Volgens hem worden de fondsen slachtoffer van hun eigen succes, omdat ze veel meer geld beheren dan ze effectief kunnen investeren. Ook zetten de hoge beheerskosten dit soort actief beheerde fondsen op achterstand.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Nederland valt uit top drie Europese welvaartslijst

Nederland is in 2012 gezakt van de tweede naar de vierde plaats op de Europese ranglijst van welvaartniveaus.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs