Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 26336 tot 26340
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Fiscus speurt met eigen luchtfoto's naar bouwovertredingen

De ambtenaren van het kadaster gebruiken steeds vaker eigen luchtfoto's om uw huis te controleren of om illegale verbouwingen op te sporen. Ze verkiezen eigen beelden boven die van Google Street View en Google Maps. "De kwaliteit is beter en het is actueler", klinkt het in de krant Het Nieuwsblad.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Obama wijst schuldvoorstel af

De Amerikaanse president Barack Obama heeft een voorstel afgewezen om het schuldenplafond gedurende zes weken te verhogen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

IMF wil jouw spaargeld helemaal niet pakken

Ophef woensdagmiddag om een klein stukje tekst uit een rapport van het Internationaal Monetair Fonds. Het IMF zou uit zijn op de spaargelden van Europeanen om de schuldenlast terug te dringen. Maar dat is helemaal niet het geval.

De Franse krant Le Figaro bracht dinsdagmiddag het nieuws al eerste, waarna het Belgische Express.be het omzette in een Nederlands bericht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Democraten VS willen eerst overheid weer op gang

De Democraten zijn niet van plan met de Republikeinen te onderhandelen zolang de overheid nog op slot zit.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Ex-Belgische IMF-bestuurder krijgt voorwaardelijke boete

De Federale Strafrechtbank van Zwitserland heeft de gewezen Belgische bestuurder van het IMF, Jacques de Groote, veroordeeld tot een voorwaardelijke geldboete wegens oplichting. De Groote stond terecht in een grote fraudezaak rond de privatisering van een Tsjechisch mijnbedrijf. Hij kondigt aan in beroep te zullen gaan.