EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26336 tot 26340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Psyche goud belegger ongebroken

Beleggers in goud laten zich niet van de wijs brengen door een slecht verlopen goudprijs in 2013. Eerder het tegendeel, zo blijkt uit de meest recente cijfers van BullionVault. ‘Buy the dip.‘

Beleggers in goud laten zich niet van de wijs brengen door een slecht verlopen goudprijs in 2013. Eerder het tegendeel, zo blijkt uit de meest recente cijfers van BullionVault. ‘Buy the dip.‘

Goud krijgt klap op klap te verduren: 2013 wordt het slechtste jaar sinds 1981, of er moet nog een klein wonder gebeuren. Beleggers laten zich echter absoluut niet van de wijs brengen door het negatieve sentiment rond het edelmetaal, zo blijkt uit een recent onderzoek van BullionVault.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Column Kees de Kort | Armoede neemt toe en Abe is blij

Een Maastrichts onderzoeksbureau kwam tot de pijnlijke conclusie dat er de komende jaren vrijwel geen extra banen bij zullen komen. Een groot probleem voor jongeren die zich melden op de arbeidsmarkt, vindt BNR's Kees de Kort. En een haperende arbeidsmarkt is op geen enkele manier in verband te brengen met een herstelverhaal.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

OPEC handhaaft productieplafond in 2014

De Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) handhaaft in de eerste helft van 2014 het productieplafond van 30 miljoen vaten per dag. Dat stelden twee deelnemers aan de OPEC-vergadering in Wenen woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Britten halen recordbedrag van hun spaarrekeningen

Britten hebben het afgelopen jaar een recordbedrag van hun spaarrekeningen gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Bank of England. Het afgelopen jaar werd er netto £23 miljard van spaarrekeningen gehaald, omgerekend £900 per huishouden! Het geld werd uitgegeven of overgebracht naar een betaalrekening. Door de lage rente levert sparen vrijwel niets meer op.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Libië verwacht snel volledige olieproductie

De Libische olie-industrie zal binnenkort weer op volle toeren draaien, nadat die eerder ernstig werd verstoord door de onrust in het land. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs