EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26336 tot 26340
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

'EU beboet zes banken voor rentefraude'

Zes grote financiële instellingen kunnen boetes tegemoet zien van de Europese Commissie voor fraude met een rentetarief dat banken gebruiken voor onderlinge transacties. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Weg met het economisch defaitisme

Iedereen vindt economie belangrijk, maar veel mensen begrijpen er niet veel van. Hoe kan dat? Ik wil economie begrijpelijk maken door context, achtergrond én oplossingen te bieden.

Velen vinden economie belangrijk. Weinigen vinden het interessant. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 47 procent van de ondervraagden economie en financiën als het grootste nationale probleem bestempelde in 2012. Slechts 19 procent zegt in een peiling naar het mediagebruik van Nederlanders geïnteresseerd te zijn in economie. Vrijwel elk ander onderwerp scoort hoger. Hoe kan het toch dat een onderwerp dat zo belangrijk wordt gevonden zo weinig interesse wekt? 

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Lastenverlaging voor wie in 2014 start met geregistreerde kassa

Minister van Financiën Koen Geens heeft een overgangsregeling uitgewerkt waardoor horeca-uitbaters die vanaf 2014 willen starten met de geregistreerde elektronische kassa kunnen genieten van de beloofde lastenverlaging. Geens pareert daarmee de vrees van Horeca Vlaanderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Hoe lang kan de fraude bij GLD nog duren?

De laatste 10 maanden is er een immense hoeveelheid fysiek goud onttrokken van 's werelds grootste goud-ETF GLD. De goudreserves daalden met 35 procent of 479 ton goud.

Volgens The News Doctors is GLD dan ook in het verleden ontworpen om te doen wat het nu doet: de wereld voorzien van fysiek goud op het moment dat de centrale banken zonder zitten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Interview Nijboer PVDA over Bitcoin: “systemen met maximum geldhoeveelheid risicovol

Naar aanleiding van Tweede Kamerlid Henk Nijboer’s  uitspraken over Bitcoin stelden wij hem een aantal vragen.

deBitcoin: Bitcoin is een protocol verwerkt in een computerprogramma dat wereldwijd wordt gebruikt. De code kan niet aangepast worden voor Nederlandse wetgeving. Een Nederlandse variant op Bitcoin zou immers niet worden geaccepteerd als betaling door gebruikers in andere landen. In het licht daarvan, wat voor concrete tools en wetten zouden toezichthouders als AFM en DNB moeten krijgen?

Lees verder op debitcoin.org

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs