EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26341 tot 26345 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 december 2013

'Griekenland wordt een normaal land in 2014'

Griekenland wordt in 2014 een ''normaal land'', dat voor staatsleningen niet meer bij andere eurolanden of het Internationaal Monetair Fonds (IMF) hoeft aan te kloppen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Armoede Italiaanse gezinnen bereikt recordniveau

Bijna 13 procent van de gezinnen in Italië leefde in 2012 in een toestand van "relatieve armoede". Dat is het hoogste cijfer sinds het begin van de metingen in 1997, zo blijkt uit een rapport van het ministerie van Werk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Hoe Nouriel Roubini vandaag $ 1.000 zou investeren

Roubini geeft aan om je geld te spreiden (Europa, Japan, groeilanden) en zeker niet alles op de Verenigde Staten te zetten. Hij verwacht dat de lange termijn rentevoeten zullen gaan stijgen, daarom geeft hij de voorkeur aan aandelen boven obligaties. Roubini raadt ten slotte ook aan om minder geïnvesteerd te zijn in de groeilanden, hij verwacht dan wel weer meer van Japan en Groot-Brittannië.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Amerikaanse aandelen deden het nooit beter

De Amerikaanse aandelen hebben het vijfde opeenvolgende jaar afgesloten met winst, en wat voor een winst. Met een stijging van (tot vandaag) 29 procent doet het 32 procentpunten beter dan de Amerikaanse obligaties, nog nooit was het verschil zo groot.

Aandelen lijken weer terug van weggeweest. ETF's en aandelenfondsen zagen dit jaar $ 162 miljard vers geld toestromen - het meeste sinds 2000. De S&P 500 zag de waarde van zijn bedrijven in 2013 met $ 3,7 biljoen toenemen, niet slecht voor een investering van $ 1 biljoen door de Federal Reserve.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Herstel vastgoedmarkt VS is duurzaam

Veel beleggers blijven zo hun twijfels hebben over de opleving op de vastgoedmarkt in de VS. Ze vrezen dat die opleving niet veel voorstelt en eerder vroeg dan laat zonder brandstof zal vallen. Eén van de argumenten die ze daarbij hanteren is het grote aanbod dat nog steeds boven de markt hangt.

Dat van dat grote aanbod is natuurlijk waar, maar er zijn verzachtende omstandigheden in te roepen. De vastgoedcrisis was zo zwaar dat het onmogelijk zou zijn om alle aanbod in één keer aan te bieden. Was dat gebeurd, dan zouden de prijzen nog veel verder zijn gedaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs