Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 26346 tot 26350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

3D printing naar de ruimte!

3D printing maakt niet enkel furore op onze planeet, binnenkort wordt deze wonderbaarlijke technologie ook toegepast in de ruimte.

NASA is druk in de weer met de ontwikkeling voor aangepaste 3D printers voor het gebruiker in de ruimte. Hierdoor hoeft de bemanning in de toekomst geen hopen materiaal en apparatuur meer mee te nemen, maar kan dit gewoon gewichtloos geproduceerd worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Einde crisis in zicht, of juist helemaal niet?

In deze column probeer ik de term “crisis” zoveel mogelijk te vermijden. Het is een erg beladen woord en roept volgens velen alleen maar negativisme op waarbij de gedachten veelal afdwalen naar  de chaotische taferelen van de depressie in de jaren dertig. Toen was er een ineenstorting van ongekende omvang.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Aandelen kunnen gemakkelijk 40 % dalen

Niets duurt eeuwig, zelfs de explosie van de balans van de Federal Reserve niet of de stijging van de aandeelmarkten. Na de financiële crisis explodeerde de balans van de Fed van $ 869 miljard naar bijna $ 4 biljoen. Dit zorgde ervoor dat een groot deel van de winsten op de markten niet echt zijn. Als de bubbel barst, kunnen de aandelenmarkten dan ook gemakkelijk 40 % lager zo staat op Money Morning.

Bron: tipsbeleggen.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Amsterdamse beurs hoger ondanks Amerikaanse ‘shutdown’

De Amsterdamse beurs is vandaag hoger gesloten, ondanks de politieke problemen in de Verenigde Staten. Veel instanties in de Verenigde Staten waren vandaag gesloten doordat de politieke leiders het niet eens werden over de begroting.

De AEX had weinig last van de problemen in de Verenigde Staten. De AEX sloot zelfs 0,72% hoger!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Wacht niet meer te lang om uw fiatgeld om te wisselen

Ons financieel systeem drijft op een oceaan van waardeloze papieren activa en slechts een handvol mensen heeft al door dat dit slecht gaat aflopen. De Fed en andere centrale banken pompen biljoenen in het financieel systeem. Dagelijks worden er biljoenen verhandeld in aandelen, obligaties en derivaten. Slechts een kleine fractie gaat naar de goud- en zilvermarkt. Niemand beseft dat dit de winnaars van de toekomst gaan zijn, zo staat op SilverDoctors.