EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26346 tot 26350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Grote veranderingen wereldeconomie goed nieuws voor commodities

De vraag naar commodities zal de komende jaren per saldo alleen maar toenemen. Beleggers die tijdig van deze trend gebruik maken, kunnen fraaie rendementen behalen.

De vraag naar commodities zal de komende jaren per saldo alleen maar toenemen. Beleggers die tijdig van deze trend gebruik maken, kunnen fraaie rendementen behalen.

In de voorbije jaren hebben heel wat landen geprofiteerd van het economisch wonder dat zich in China heeft voltrokken. Ze kregen namelijk de kans om basisproducten aan spotprijzen te kopen, wat uiteraard de eigen economie per saldo een positieve impuls gaf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Bitcoin heeft wel degelijk een waarde

Gisteren was er de post met de vraag of Bitcoin wel enige waarde heeft. De Amerikaanse dollar heeft waarde omdat je er in de Verenigde Staten belastingen mee kan betalen, goud heeft waarde omdat je er juwelen mee kan maken, grondstoffen hebben waarde omdat je ze kan gebruiken voor industriële toepassing. Maar hoe zit het met Bitcoin?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Record: Eén op de 80 actieve bedrijven failliet in 2013

In het voorbije jaar zijn 12.306 bedrijven failliet verklaard in België. Dat is het hoogste aantal ooit en 11,35 procent meer dan in 2012, het vorige recordjaar. Dat zegt handelsinformatiekantoor Graydon. Er kwamen 27.912 jobs op de tocht te staan als direct gevolg van de faillissementen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

D-Mark-nostalgie onder Duitsers neemt af

Voor het eerst is de helft (50 procent) van de Duitsers voorstander van de euro.

Voor het eerst is de helft (50 procent) van de Duitsers voorstander van de euro.

Het aantal mensen dat de D-Mark weer wil invoeren is gedaald tot 35 procent. Dat schrijft de Duitse krant de Frankurter Allgemeine Zeitung (FAZ) donderdag.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

1,3 miljoen huiseigenaren koppie onder in 2013

Als er een verkiezing voor uitdrukking van het jaar zou zijn voor de woningmarkt, dan zou ‘onder water staan’ ongetwijfeld een grote kanshebber zijn. Door de dalende huizenprijzen hebben steeds meer huiseigenaren te maken met dit verschijnsel, in totaal gaan momenteel zelfs 1,3 miljoen woningbezitters koppie onder. Een huiseigenaar staat onder water wanneer zijn hypotheekschuld hoger is dan de waarde van zijn woning. Voor heel veel mensen was dit dé reden om extra af te lossen in 2013.

Lees verder op koopwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs