EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2636 tot 2640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Eurokoers bereikt hoogste niveau sinds begin 2015

De euro is dinsdagochtend gestegen naar het hoogste niveau sinds januari 2015. Dit gebeurde een paar uur nadat Noord-Korea een raket afvuurde richting Japan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Grafiek: Centrale banken financieren overheidsschulden

De Japanse centrale bank heeft inmiddels 44% van de staatsschuld van de eigen overheid in handen. In andere delen van de wereld leunen overheden ook steeds meer op hun eigen centrale bank. Zo hebben ook de Bank of England (28%), de Zweedse Riksbank (25%) en de ECB (23%) een groot deel van het schuldpapier van de betreffende overheden in handen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Euro naar hoogste niveau sinds begin 2015

De euro profileert zich steeds meer als een veilige haven, want na de raketlancering van Noord-Korea steeg de waarde van de munt naar het hoogste niveau ten opzichte van de Amerikaanse dollar sinds januari 2015. De wisselkoers tussen de twee belangrijkste valuta steeg naar $1,21, omdat beleggers door de onzekerheid met Noord-Korea hun toevlucht zochten in de meest veilige Europese staatsobligaties.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Frankfurt grote winnaar van Brexit

De één zijn dood is de andere zijn brood. Dit spreekwoord kon nooit meer van toepassing zijn dan op de Brexit waarbij de economische centra Londen en Frankfurt tegenover elkaar komen te staan. De kans dat Duitsland de Britten in deze kwestie tegemoet zullen komen in vanzelfsprekend onbestaande

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Nieuwe sancties Noord-Korea wel degelijk nageleefd door China

De Chinese handel met Noord-Korea lijkt voor het eerst in jaren wel degelijk sterk gereduceerd te zijn sinds het aankondigen van de meeste recente sancties. Voor de Noord-Koreaanse overheid betekent dit alvast een sterke terugvallen aan broodnodige buitenlandse deviezen waardoor het mogelijks in de problemen kan komen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs