EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26376 tot 26380
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Rien ne va plus: Niets is nog wat het was

Als ik in het nu over de straat loop, die 55 jaar geleden naar de lagere school leidde, dan is niets meer zoals het was. De smid, waar soms een paard aan een oog in de muur stond vastgebonden om beslagen te worden, de kruidenier, meubelzaak, de schoenmaker en slager, het klooster met de nonnen. Al dit is, verdwenen, verschoven in de tijd. De volwassenen van toen alleen nog herinneringen of zelfs dat niet meer. Rien ne va plus, er is geen inzet meer mogelijk, het spel is gespeeld. Vijfenvijftig jaar. Voorbij voor je het weet. Achteraf gezien ben je wijzer geworden. Weet je waar je je druk hebt gemaakt om niets en waar dat wat nu echt belangrijk lijkt achteloos werd weggeschoven.

Worstelingen en ontwikkelingen in het nu

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Hedgefons bekent schuld.

Afgelopen jaar werden diverse managers van SAC aangeklaagd en opgepakt wegens handel met voorkennis. De onderneming van miljardair Steve Cohen bereikte eerder dit jaar al een schikking van 614 miljoen dollar met beurstoezichthouder SEC vanwege handel met voorkennis door twee dochterbedrijven.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Hoe rijk is Nederland nu echt ?

Hoe rijk is Nederland nu echt, want het lijkt wel alsof we meer uitgeven dan we verdienen. Maar dat is echt niet zo en we gaan bij lange na niet failliet. In 2012 wisten we met zijn allen, ondank al het gezeur over de crisis, bewoners, de overheid, de bedrijven en financiële instellingen meer dan 45 miljard Euro te sparen. Dat is ongeveer 7% van ons nationale inkomen. Met zijn allen hebben we zo’n 2,3 biljoen Euro’s!

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Beleggers kopen recordaantal zilveren munten bij de US Mint

US Mint stevent af op recordverkoop Silver Eagle munten

Het is zo goed als zeker dat het Amerikaanse munthuis dit jaar een recordaantal Silver Eagle munten zal verkopen. In de maand oktober werden er opnieuw meer dan 3 miljoen munten verkocht, waarmee het totaal over de eerste tien maanden van dit jaar uitkomt op 39.175.000 zilveren Eagle munten. Dat is bijna evenveel als in recordjaar 2011, toen er over het hele jaar 39.868.500 munten van 1 troy ounce verkocht werden door de US Mint.

Lees verder op

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs