Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 26376 tot 26380
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Zilver kan dé investering van het jaar worden

Het jaar 2013 zit er bijna op. Een lastig jaar voor goud- en zilverliefhebbers. Met nog een kleine drie maanden te gaan kan zilver nog wel eens voor een verrassing zorgen. Riemen vast!

Op Minyanville.com vonden we een zeer interessante blog over zilver. Daar werd een technische analyse gedaan van enkele zilvergerelateerde beleggingen. Het technische beeld bij ProShares Ultra Silver ETF (NYSEARCA:AGQ) ziet er veelbelovend uit.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

China waarschuwt de VS voor gevolgen schuldenplafond

De Chinese minister van Financiën, Zhu Guangyao, heeft zijn zorgen uitgesproken over de Amerikaanse schuldencrisis. Er dreigt een impasse te ontstaan omtrent het schuldenplafond, wat een bedreiging kan vormen voor de investeringen van China. Hij doelt waarschijnlijk op de $1,27 biljoen aan Amerikaanse staatsobligaties die China in bezit heeft.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Janet Yellen volgt Bernanke op als boegbeeld Federal Reserve

Janet Yellen zal de positie van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve overnemen. Obama zal haar vanmiddag (Amerikaanse tijd) officieel introduceren. Yellen heeft in het verleden al eens gezegd dat ze het terugbrengen van de werkloosheid belangrijker vindt dan het in toom houden van de inflatie. Dat belooft wat!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Officiële schuld VS al boven schuldplafond sinds …

Debt to the Penny and Who Hold It. Hierop kan je zien hoeveel de officiële schuld van de Amerikaanse overheid bedraagt. Het huidige schuldplafond ligt momenteel op $ 16,699 biljoen. De schuldklok van de Amerikaanse schatkist staat echter al op $ 16,747 biljoen of bijna $ 48 miljard meer dan toegestaan. En de klok staat ook al enige tijd stil, zo staat op Global Economic Analysis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Fed zal de rente nog heel, heel lang laag houden

Een te sterk oplopende rente zal funeste gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie. De schuldenberg moet wel betaalbaar blijven en Joe Sixpack moet zijn hypotheek kunnen betalen.

In zijn laatste Investment Outlook verkondigde PIMCO’s Bill Gross aan al wie het wil horen dat we ons geen illusies moeten maken: de Federal Reserve zal de rente heel, heel lang laag houden. Veel langer zelfs dan waar de investeerders momenteel op rekenen.