EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26386 tot 26390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Bank of America betaalt nog altijd voor de kredietcrisis

De Bank of America moet nog steeds de gevolgen van de financiële crisis dragen. Vandaag maakte de bank bekend dat ze 404 miljoen dollar gaat betalen aan de hypotheekfinancierder Freddie Mac om de juridische strijdbijl te begraven. Het conflict houdt verband met risicovolle kredieten (zogenaamde subprime-kredieten) die tussen 2000 en 2009 werden verkocht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

De prijs van deze grondstof kan exploderen in december

Een win-win situatie komt ten einde. Het highly enriched uranium (HEU) programma tussen de VS en Rusland loopt op zijn laatste benen. Amerikanen kregen zo grondstof waarmee ze al jaren 1/10 van hun energievoorziening mee behelpen en de Russen kregen harde valuta in de plaats. Maar de laatste zending Russisch uranium naar de Verenigde Staten is ondertussen vertrokken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Europa: downgrade door Morgan Stanley

Waar veel marktpartijen Europa op hun favoriete regio hebben gezet, verkies Morgan Stanley een andere weg. De zakenbank beschouwt Europa niet als the place to be.

Waar veel marktpartijen Europa op hun favoriete regio hebben gezet, verkies Morgan Stanley een andere weg. De zakenbank beschouwt Europa niet als the place to be.

Morgan Stanley verlaagde vandaag de Europese financiële markten vandaag van ‘overweight‘ tot ‘neutral.‘ Een opmerkelijke stap aangezien veel andere marktpartijen juist verwachten dat de aandelenmarkten in Europa het beter zullen doen in 2014 dan die van de VS of Japan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

15 signalen dat we de piek naderen van een immense bubbel

We horen steeds vaker dat alles goed gaat, maar je moet geen Nobelprijs winnaar zijn om te zien dat dit niet het geval is. De markten lopen veel verder voorop de economie en hoewel de markten niet altijd de evolutie van de economie volgen, is er toch enig verband waardoor een te grote discrepantie zorgt voor een correctie. Het tijdstip bepalen dat de bubbel barst is onmogelijk, maar The Economie Collapse ziet wel 15 signalen dat het niet veel langer kan duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

We geven u nog een goede reden om (fysiek) goud te bezitten

Er is duidelijk enige manipulatie aan de gang op de goudmarkt, indien er 1.500 contracten ter waarde van $ 184 miljoen op de markt gedumpt worden op een illiquid moment, dan spreekt je niet over een normale marktwerking. Maar in China zien ze het graag gebeuren. De drang naar goud vanuit China is een ware paradigma verschuiving. Silver Doctors legt uit waarom goud zo populair is in China en waarom dit niet direct zal stoppen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs