Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 26391 tot 26395
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Mike Maloney over de "grootste oplichting in de menselijke geschiedenis"

Volgens goudhandelaar Mike Maloney is de Amerikaanse staatsschuld de grootste oplichting in de menselijke geschiedenis. Het schuldpapier wordt nog steeds gezien als zeer veilig bezit, terwijl al lang duidelijk is dat de VS haar schulden nooit kan afbetalen met dollars die dezelfde koopkracht hebben.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

McAlvany: Goud kan in 2013 met 15% stijgen

David McAlvany, van de McAlvany Financial Group, verwacht dat goud in 2013 zal gaan stijgen naar een niveau van $1485,- per troy ounce. Dat zou een stijging van 15% betekenen, vanaf het huidige niveau van $1.280,- per troy ounce.

[video]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Sterke toename subprime hypotheken in Nederland

Een onlangs gepubliceerd rapport over de woonlasten voor kopers en eigenaren-bewoners laat zien dat er steeds meer subprime hypotheken bij komen. Door een daling van de gemiddelde inkomens over de afgelopen jaren zijn huishouders een steeds groter deel van hun inkomen kwijt aan hun huis. Vooral aan de onderkant van de koopmarkt levert dat hele hoge maandlasten op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Kitco: schuldplafond ligt NIET op 17 oktober

Iedereen is er op gefocust dat de Verenigde Staten morgen, 17 oktober, zijn schuldplafond zal bereiken. Zoals we hier al eerder aanhaalden, staat de teller van de Amerikaanse schatkist al stil sinds mei dit jaar op een bedrag dat $ 50 miljard hoger ligt dan het schuldplafond. Maar er zijn nog andere redenen dat de VS nog enige tijd verder kan sukkelen. Maar de effecten op lange termijn zijn desastreus zegt

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Jim Rogers: Het schuldenprobleem wordt door verhoging schuldenplafond niet opgelost

Er is nog altijd geen akkoord over de verhoging van het schuldenplafond. Afgelopen nacht werd een nieuwe stemming afgeblazen. De Democraten en de Republikeinen hebben nog tot 17 oktober middernacht om tot een deal te komen en een crisis te voorkomen. Inmiddels heeft kredietbeoordelaar Fitch laten weten dat er een