Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 2641 tot 2645
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

Het ‘digitale goud’ is nu meer waard dan het fysieke goud. Terecht?

De afgelopen week was niet alleen historisch voor de aandelenmarkten. Op Wall Street mochten er dan wel nieuwe recordkoersen vallen, ook in een ander segment van de markt was er sprake van de nodige feestvreugde. De prijs van een Bitcoin wist namelijk voor het eerst uit te komen boven die van de goudprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

Tony Robbins: ‘Het geheim om rijk én gelukkig te worden’

Wanneer mensen dromen van rijk worden, dromen ze eigenlijk van wat rijkdom kan brengen: vrijheid, veiligheid en comfort. Robbins die zijn expertise deelde in meer dan 100 landen over heel de wereld ontdekte dat iedere cultuur andere waardes heeft met betrekking tot rijkdom. Maar sommige fundamenten voor echte rijkdom zijn universeel.

Voor de een is rijk worden een eigen bedrijf hebben en vele miljoenen op de bankrekening. Voor een ander is het 2 kinderen opvoeden en een huis afbetalen. Er zijn er ook die zich rijk voelen wanneer ze niet verplicht zijn om te moeten werken. Kortom, het gaat erom dat jij jouw eigen droomt waarmaakt, niet die van een ander.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

Veel vertrouwen in Europa

Er is groei in China, maar premier Li is terughoudend. De groei is zwak en er zijn veel risico's. In Europa is er een juichstemming, op het Verenigd Koninkrijk na. In Amerika is er groot vertrouwen, maar is dat terecht?

Macro-econoom Kees de Kort ziet dat er veel risico's zijn in China. 'Financiële sector, handelsbeperkingen, de switch van maken naar consumeren, overcapaciteit. Kortom: de Chinese overheid heeft erg veel zicht op al die dingen die nu met veel pijn en moeite overeind gehouden kunnen worden. Maar die allemaal een negatieve invloed kunnen hebben op de toekomstige groei', zegt De Kort.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

Sterke krimp Griekse economie in vierde kwartaal

De Griekse economie is in het vierde kwartaal van 2016 sterk gekrompen. De neergang bedroeg 1,2 procent in vergelijking met de voorgaande periode, toen nog sprake was van een groei met 0,6 procent. 

Dat blijkt maandag uit nieuwe cijfers van het Griekse statistiekbureau.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017, Week 10

Het eind van de afgelopen week was ronduit spectaculair te noemen. Zoals in de afgelopen update al aangegeven was de doji die maandag ontstond eigenlijk een candle die je niet graag wil zien als een zeer belangrijk niveau wordt doorbroken.

De hoop was daarom gevestigd op dinsdag om een nieuwe forse stap voorwaarts te kunnen zetten. Die hoop vervloog echter heel snel toen bleek dat de koers op dinsdag lager openging en een laagste niveau aantikte van € 18.28. Vanaf daar wisten de stieren wel nog een herstel te produceren om licht positief te kunnen afsluiten maar een flinke stap voorwaarts zat er niet in.