EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2641 tot 2645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Dit is het enige dat rijke mensen KOPEN en de rest niet

Onderstaande video werd op YouTube al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken. Het legt een groot verschil bloot tussen rijke mensen en de rest. Het legt ook uit hoe rijke mensen anders tegen geld aankijken dan de rest. En door juist door die andere visie, worden ze rijker.

Om te beginnen moet je begrijpen dat er 2 kanten zijn aan de balans van het geld: Bezittingen en Schulden. Maar hoe je deze 2 kanten interpreteert, kan een immens verschil maken in jouw rijkdom.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

“China niet langer het land met grootste bevolking”

China staat officieel nog wel geregistreerd als de natie met de grootste bevolking van de wereld, maar in realiteit is het land wellicht al door India voorbijgestoken.

Hij merkt daarbij op dat de Chinese overheid het aantal geboorten de voorbije kwarteeuw met bijna negentig miljoen eenheden heeft overschat. De fout moet volgens de demograaf worden toegeschreven aan de overdreven optimistisch vruchtbaarheidscijfers die in China worden toegepast.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Superrijken betalen nog minder belastingen dan gedacht

De onderzoekers stelden daarbij vast dat het gemiddelde Scandinavische gezin in het midden van het voorbije decennium 3 procent te weinig belastingen zou betalen, maar bij het rijkst procent van de bevolking – met een nettovermogen van minstens 2 miljoen dollar – loopt die kloof op tot ongeveer 10 procent.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Money talks

We zijn reuze positief met zijn allen, maar waarom is dat nauwelijks terug te zien in de detailhandelsverkopen?

In april verkochten winkeliers in de eurozone 0,1 procent meer dan een maand eerder, meldt Eurostat. Economen hadden op een grotere toename gerekend.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Donderdag overleg ECB, koerswijziging in het verschiet?

Het gaat de Europese economie voor de wind, verschillende macro-economische data tonen aan dat het herstel blijft duren en dat het beleid van de Europese Centrale Bank zijn vruchten aan het afwerpen is. Donderdag komen de bestuursleden van de ECB bij elkaar om te bespreken hoe het monetair beleid er in de nabije toekomst uit zal gaan zien.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs