Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 26421 tot 26425
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Ergste van crisis lijkt achter de rug

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) heeft in september 22.888 vacatures ontvangen, 7,7 procent meer dan in september 2012.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Fed heeft veiligheid op de beurs gegarandeerd tot jaareinde

Het regent nog altijd commentaren op de beslissing van de Amerikaanse centrale bank om tapering op de lange baan te schuiven. Of dit ook een juiste beslissing was, zullen we slechts nadien weten.

Voorlopig moeten we ons tevreden stellen met de commentaren die met de regelmaat van een klok binnenrollen. Zoals van JPMorgan Chase de chief market strategist Thomas J. Lee, een medestander van het Fed beleid. De centrale bank heeft de veiligheid op de beurs gegarandeerd tot einde van dit jaar. Tot en met december zal er van tapering geen sprake meer zijn. Beleggers kunnen dus op beide oren slapen.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Hoe China de wereld over neemt : goudbaar na goudbaar

Wie over goud spreekt kan niet om China heen, als grootste producent van het gele edelmetaal en goed op weg om dit jaar India voorbij te steken als grootste importeur.  Verwacht wordt dat ...

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Ex-president verantwoordelijk voor instorting economie Cyprus

De voormalige president van Cyprus, Demetris Christofias, is politiek verantwoordelijk voor de ineenstorting van de economie van de eilandstaat, waardoor een pijnlijk reddingsplan moest worden aanvaard. Dat heeft de parlementaire commissie bekendgemaakt die de verantwoordelijkheden voor de crisis moest bepalen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Zwarte markt voor euro's bloeit op in Algerije

In Algerije floreert de illegale valutahandel. Op straat bieden handelaren euro's aan in ruil voor Algerijnse dinars. De wisselkoers is 40% hoger dan de wisselkoers op de internationale valutamarkt, maar men is bereid om die kosten te maken. De Algerijnse dinar kent een zeer hoge inflatie, waardoor spaarders vluchten naar veilige havens als vastgoed, goud en buitenlandse valuta.