EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26421 tot 26425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Crisis in Europa? Deze vijf landen kennen pas echt crisis

Europa lijkt de crisis langzaam van zich af te schudden. Maar wie de cijfers van de hierna volgende landen ziet, beseft dat crisis een relatief begrip is. Vijf landen diep in de penarie.

Europa, en de VS, hebben absoluut een pittige crisis achter de rug. Er is geen enkele aanleiding om dat te bagatelliseren. Maar crisis is wel een relatief begrip. Er zijn landen te vinden waar het nog véél slechter ging en gaat. Bijvoorbeeld in het afgelopen jaar nog, waar de VS en in mindere mate Europa, toch duidelijk wat opkrabbelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Federal Reserve manipuleert de aandelenmarkt omhoog

Volgens James Grant en Richard Sylla lijkt de Amerikaanse centrale bank vooral de aandelenmarkt te ondersteunen. De twee deskundigen maken deze beschuldiging in het programma Wealth Track, dat verslag doet van honderd jaar Federal Reserve.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Honderd jaar Federal Reserve in grafieken

Vandaag bestaat de Federal Reserve honderd jaar. Wat heeft die honderd jaar gedaan met de waarde van de dollar? En is de centrale bank er in geslaagd de werkgelegenheid te verbeteren? Kortom: Hoe ziet het trackrecord van de Fed eruit? Marketupdate zette verschillende grafiek op een rij...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Was goud een bubbel in 2011? Deze grafiek zegt iets anders

Er zijn er veel die beweren dat goud in 2011 een bubbel was die nu al 2 jaar leeg loopt. Onderstaande grafiek laat echter iets anders zien. En als goud geen bubbel was in 2011, dan is de daling sinds de piek van $ 1.900 naar nu $ 1.200 gewoon een cyclische berenmarkt in een seculaire stierenmarkt. Dat betekent dat we nog veel mogen verwachten van de goudprijs de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor goud is ongewijzigd

Goud: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de goudprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Goud: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de goudprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de goudprijs naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor goud is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die goud dood en begraven hebben verklaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs