Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 26421 tot 26425
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Goud en zilver report (Week 39)

De laatste ontwikkelingen uit de goud- en zilvermarkt lees je op Marketupdate.nl. Deze week grafieken van de goudaankopen van centrale banken, de totale import en productie van goud in China en de cumulatieve productie van gouden beleggingsmunten sinds 1970.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Berlusconi stort Italië in nieuwe chaos - Wel.nl

Vandaag wordt Silvio Berlusconi 77 jaar en gisteravond gaf hij zichzelf al een cadeautje om te laten zien dat hij nog macht heeft. Hij trok al zijn ministers terug uit het kabinet van premier Letta. Als reden gaf hij een belastingverhoging op, maar men gaat er van uit dat zijn eigen toekomst ook een (hoofd)rol speelde. Volgende week wordt gestemd over Berlusconi zijn senaatszetel mag behouden, ondanks het feit dat hij is veroordeeld wegens corruptie.

De Italiaanse economie maakt het nog steeds zeer slecht. De schulden zijn hoog en de groei is negatief. Vandaar dat president Napolitona alles doet om nieuwe verkiezingen te vermijden. Dat zou de economische hervorming van het land weer voor ministens een half jaar stilleggen en dat is onverantwoord. Vandaag gaan premier Letta en de president overleggen over de vraag wat nu moet worden gedaan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

‘Financiële problemen bij Nederlandse gemeenten tikkende tijdbom’

Ruim 30% van de gemeenten in Nederland verkeert in financiële nood. Veel gemeenten verhogen de lokale belastingen, omdat ze de rekeningen anders niet meer kunnen betalen. Deskundigen noemen de financiële problemen bij de gemeenten een tikkende tijdbom. Via

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Sluiting overheidsdiensten VS stap dichterbij

Een stemming in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft de noodgedwongen sluiting van overheidsdiensten een stap dichterbij gebracht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Werkgelegenheid filmsector teruggelopen

De werkgelegenheid in de hele Nederlandse film- en audiovisuele sector is tussen 1998 en 2011 teruggelopen met 16,7 procent.