EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26421 tot 26425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

De forse ruk naar rechts : iedereen een fort!

Eerst was het Fort Europa waarbij gepoogd werd niemand meer binnen te laten van” buiten” (hoewel de illegale immigratie vooral via Spanje en Italië blijft aanhouden).

Maar nu gaan we binnen dat Europa precies allemaal zelf kleine fortjes bouwen, rond de individuele landen.  Groot-Brittannië toch alvast dat wel wat ziet in een Fort Engeland.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

IMF wil bail out nieuwe stijl

Het IMF is bepaald niet onbeschadigd uit haar deelname aan de redding van een aantal Europese landen gekomen. Hoog tijd voor de instelling het anders te willen aanpakken in de toekomst.

Het IMF is terugblikkend weinig gelukkig met hoe de diverse bail-out’s in Europa zijn verlopen. Volgens het ooit zo onaantastbare instituut heeft Europa een grote fout gemaakt door landen als Griekenland en Portugal ‘bijna alle pijn het de herstructurering en het herstel voor eigen rekening te laten nemen.’ Dat moet in het vervolg dan ook anders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Bitcoin-koers doorbreekt grens van 1000 dollar

De koers van de Bitcoin is vandaag voor de eerste keer door de psychologische grens van 1000 dollar (omgerekend 735 euro) gebroken. Dat schrijft techsite

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Bois Sauvage koopt proces af voor 9 miljoen euro

De holding Bois Sauvage heeft een minnelijke schikking bereikt met het Brusselse parket. Voor 9 miljoen euro worden de holding en haar toplui niet meer vervolgd voor handel met voorkennis in Fortis-aandelen in oktober 2008. Dat bevestigt het Brusselse parket.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Griekenland zal in 2014 in recessie blijven

Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in recessie blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs