Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 26426 tot 26430
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Britse regering helpt starters op woningmarkt

De Britse regering voert een plan dat jongeren moet helpen een eigen huis te kopen versneld in. Door de regeling hoeven huizenkopers geen tienduizenden ponden aan eigen geld meer in te leggen om een hypotheek te kunnen krijgen.

Bron: clingendael.nl
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Ondanks mooie beloftes, pakt globalisering niet goed uit voor de middenklasse.

Ruim 60 procent van de bestuurders van de Nederlandse bedrijven is tevreden met de euro en vindt dat de munt moet blijven bestaan. Dat blijkt uit een enquête van Grant Thornton onder, onder meer, Nederlandse CEO’s. Hun collega’s uit andere landen delen die mening. In Groot-Brittannië is de top van het bedrijfsleven doorgaans niet voor een uittreding van dat land uit de Europese Unie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 29 september 2013

Hoe ik mijn portefeuille crisis bestendig maak (Kijk op de week)

Ben Bernanke is er mij toch ene. De markten maanden lang in de tang en in de ban houden om alsnog op het laatste moment zijn staart in te trekken. Moest er alsnog "octapering" volgen komt dit allerminst geloofwaardig over en is het kwaad erger dan nu. Dit heeft er wel voor gezorgd dat vele analisten aan de alarmbel zijn gaan hangen. Het ene na het andere doemscenario duikt op. Iedereen begint te beseffen dat de koning geen kleren aan heeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 28 september 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Bron: express.be
Geplaatst: zaterdag 28 september 2013

Bijna de helft alle beroepen binnen bereik van robots

Robots hebben al decennia het werk van vele werknemers in een groot aantal industriële sectoren overgenomen, maar de nieuwe golf van technologische ontwikkeling bedreigt nu ook de tewerkstelling in banen die tot nu toe immuun leken voor automatisering. Dat zeggen wetenschappers van de University of Oxford. De onderzoekers stellen daarbij dat 47 procent van de beroepstypes die in de Verenigde Staten worden geïdentificeerd, mogelijk zullen worden bedreigd door de concurrentie van robots, aangezien de activiteiten van machines zich niet langer beperken tot repetitief routine-werk. Creativiteit en sociale vaardigheden worden voor de mens op de arbeidsmarkt dan ook steeds crucialer.