Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 26436 tot 26440
Bron: co.uk
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

VS: Voedselbonshoppers krijgen aanval van koopwoede

Food-stamp shoppers pick Walmart bare after computer glitch gives them UNLIMITED funds. But who will end up footing the bill? The store was left 'decimated,' stripped of meat and almost all the food on the shelves

Once cards starting working again shoppers abandoned their full carts in the middle of the store and left

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Optimisme over einde steun Ierland en Spanje

Ierland en Spanje zullen waarschijnlijk op korte termijn niet langer Europese steun nodig hebben. De landen liggen goed op schema om rond het einde van het jaar hun steunprogramma's te beëindigen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Marc Faber bespreekt de volatiliteit van de goudprijs

Tom Keene (Bloomberg TV) vroeg aan Marc Faber hoe hij de recente volatiliteit van de goudprijs bekijkt en ervaart.

Voor Marc Faber is de goudprijs weer afgezakt naar de koopzone onder 1250 dollar, omdat het sentiment zo negatief is omtrent goud, maar de omstandigheden steeds beter worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

De oneindige macht van de banken

De maatschappij waarin we nu leven is gevormd door de jaren heen en heeft alle voorgaande tijdperken doorlopen. Tevens heeft het diverse wereldoorlogen, natuurrampen en crises overleefd. Vaak doet zich de vraag voor of hogere machten of krachten de samenleving beïnvloeden en een maatschappij hebben gecreëerd zoals we die nu beleven.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Een gouden toekomst

Larry Edelson, beleggingsspecialist voor Moneyandmarkets.com, is een echte goudkever, een goldbug. Iemand die een grote fan is van het gele edelmetaal maar zich in tegenstelling tot velen uit deze kleine gemeenschap niet laat meeslepen met elke goudmanie.  Er bestaan teveel mythes en propaganda, er is teveel inteelt, aldus Edelson.  Hij is er zich wel bewust van dat wat hij zo dadelijk gaat verklaren, hem niet in dank zal worden afgenomen…

[...]