EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26436 tot 26440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 december 2013

'Druk op Europese banken houdt aan'

Ondanks recente positieve ontwikkelingen blijft de financiële basis van banken in de meeste Europese landen ook volgend jaar onder druk staan. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody's in een maandag gepubliceerd rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Bitcoin mini crash kwam door misvatting

The last several days have been particularly volatile for new watchers to Bitcoin. The price of Bitcoin peaked out at over 1.2 mBTC ($1,200 / Bitcoin) on the fourth, but following warnings from the People’s Bank of China, the price tumbled to .576 mBTC ($576 / Bitcoin) before correcting upwards to .860 mBTC ($860 Bitcoin) on Sunday morning trading.

Lees verder op siliconangle.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Column Kees de Kort | Geen economie die lekker groeit

Ook de meest recente arbeidsmarktcijfers in de VS vielen vrijdag erg mee. Is de weg omhoog ingezet? Niet echt, zegt BNR’s Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Rente Hongarije op record dieptepunt

Hongarije kampt net als veel landen in de Eurozone met een gevaarlijk lage inflatie. Reden om de belangrijkste rente verder terug te schroeven, zelfs tot een record laagteniveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

De krapte op de fysieke goudmarkt

Raffinaderijen in Zwitserland draaien 24/7 om goudbaren om te smelten met als bestemming China. Volgens Alex Stanczyk is de krapte op de goudmarkt nog nooit zo groot geweest, dit blijkt uit getuigenissen ter plaatse. Het is daarom voor hem ook een raadsel waarom het zo lang duur vooraleer de papieren goudmarkt reageert. De overdracht van welvaart van west naar oost stopt niet, aldus  ...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs