Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 26441 tot 26445
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Chinese autofabrikant gaan Londense taxi's bouwen

The London Taxi Company, het Britse bedrijf dat de authentieke Londense taxi's bouwt, is in Chinese handen gevallen. De Chinese autofabrikant Geely investeert de komende jaren tientallen miljoenen in het Londense bedrijf. Zo blijven banen behouden en is er eindelijk budget voor de ontwikkeling van een nieuwe taxi.

Bron: knack.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

IMF waarschuwt voor nieuwe recessie en 'massale vernietiging'

IMF waarschuwt voor nieuwe recessie en 'massale vernietiging' Johan Van Overtveldt Hoofdredacteur van Trends

Gebeurt het ondenkbare in Washington dan zal iedereen weer in de richting van de centrale bankiers kijken. Die zullen het hoe langer hoe moeilijker krijgen om hun angsten te verbergen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Hoop heeft overhand op Wall Street

De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn hoger gekoerst nadat ze aanvankelijk rond de slotstanden van vrijdag waren blijven hangen. Signalen dat de Democraten en Republikeinen vooruitgang boekten bij de begrotingsonderhandelingen gaven beleggers hoop. President Barack Obama stelde een vergadering met de leiders van beide kampen uit om ze meer tijd te geven voor het vinden van een oplossing.

Bron: co.uk
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

VS: Voedselbonshoppers krijgen aanval van koopwoede

Food-stamp shoppers pick Walmart bare after computer glitch gives them UNLIMITED funds. But who will end up footing the bill? The store was left 'decimated,' stripped of meat and almost all the food on the shelves

Once cards starting working again shoppers abandoned their full carts in the middle of the store and left

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Optimisme over einde steun Ierland en Spanje

Ierland en Spanje zullen waarschijnlijk op korte termijn niet langer Europese steun nodig hebben. De landen liggen goed op schema om rond het einde van het jaar hun steunprogramma's te beƫindigen.