EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26441 tot 26445
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Palladiumtekorten door groei Chinese consumptie

Volgens recente ontwikkelingen zal China langzaam maar zeker overschakelen van een economie die gedreven wordt door overheidsinvesteringen naar een economie gedreven door interne consumptie. Dit zal een dempend effect hebben op de GDP groei, maar een onevenredig positief effect hebben op de vraag naar specifieke grondstoffen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

IMF stemt in met nieuwe leningen Portugal

Portugal heeft voldaan aan de voorwaarden voor nieuwe leningen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dat meldde het IMF vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Amerikaanse grootbanken zetten sterk in op een stijgende goudprijs

De netto long positie op goudfutures die de Amerikaanse grootbanken aanhouden, is tussen 3 september en 1 oktober gestegen met 13.101 contracten naar 58.007. Het is de op één na grootste netto long positie die de 3 tot 5 grootste Amerikaanse banken hebben aangehouden sinds ze afgelopen juni voor het eerst netto long gingen op goudfutures.  Het is dus duidelijk dat de Amerikaanse grootbanken een stijging van de goudprijs verwachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Wanhoopsactie ECB: Rente nóg lager

De Europese Centrale Bank heeft deze week onverwacht het belangrijkste rentetarief naar beneden bijgesteld, van 0,50% naar 0,25% . Monetair gezien volgt de ECB nu duidelijk de Federal Reserve. De bedoeling is het economisch herstel (voor zover dat er al is) te “ondersteunen”. Tevens moet de inflatie moet worden aangewakkerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Al 15.000 jobs geschrapt bij JPMorgan tegen eind 2013

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase zal tegen eind dit jaar 15.000 jobs hebben geschrapt, zo blijkt uit een document dat de bank verspreid heeft bij een bijeenkomst van analisten. JPMorgan had eerder al bekendgemaakt dat het de bedoeling was om tegen eind 2014 tussen de 16.000 en 19.000 banen te schrappen, maar die operatie verloopt dus sneller dan was vooropgesteld.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs