Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 26446 tot 26450
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

De werkelijke waarde van Goud en Zilver

Iedereen weet dat goud en zilver waardevol zijn, maar er zijn slechts weinig mensen die de echte waarde hiervan beseffen. Er wordt wel gesuggereerd dat de huidige prijs van goud en zilver te hoog is na een stijging van 12 jaar. Maar is dat wel zo? Als we de echte waarde van goud en zilver kennen, hebben we een duidelijker beeld van de situatie.

En in dit artikel spreekt Xinshan Zhou over drie hoofdcomponenten van deze waarde van goud en tevens zilver:

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Weer stakingen bij metaalbedrijven

Ruim 1.300 metaalwerkers verspreid over het land hebben vrijdag het werk neergelegd voor een betere cao.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

4 miljardairs lichten een tipje van de sluier

Hoe word je miljardair en als dit eenmaal gelukt is, hoe blijf je dat dan ook? Wellicht een luxeprobleem, maar in de praktijk blijkt miljardair zijn helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt.

The Daily Ticker besloot eens een rondje te bellen met enkele miljardairs om eens te kijken of de rijken der aarde wellicht wat handige tips hadden voor ons gewone stervelingen. Een viertal bleek bereid een boekje open te doen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Spanje keurt herstelbegroting goed en verhoogt groeiverwachting

De Spaanse regering heeft vandaag een begroting goedgekeurd die "noodzakelijke besparingen" met "steun aan het herstel" combineert. Madrid verhoogde daarnaast de groeiverwachting voor 2014 en gaat uit van een lagere werkloosheidsgraad in 2013 en 2014.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Ssst, niet verder vertellen. De VS zit in een recessie!!

Als je de gewone media volgt, is alles goed in de Verenigde Staten. De groei komt terug, ... werkloosheid daalt,... de aandelenmarkten staan op een hoogtepunt,... alles gaat de goede kant uit. Dat klopt behalve dat alles een leugen is. Het bbp van de VS groeide nog 2,5 % in het tweede kwartaal, zij het dat de berekening werd aangepast die het bbp groter doet uitvallen.

Het officiële werkloosheidsniveau ligt op 7,3 %, maar daar wordt geen rekening gehouden met die miljoenen mensen die niet actief zijn op de arbeidsmarkt (ontmoedigd), en de andere miljoenen mensen die deeltijds werken maar liever voltijds zouden werken. Zo komt het reële cijfer eerder bij een werkloosheid van 14 %.