EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26446 tot 26450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

15 signalen dat we de piek naderen van een immense bubbel

We horen steeds vaker dat alles goed gaat, maar je moet geen Nobelprijs winnaar zijn om te zien dat dit niet het geval is. De markten lopen veel verder voorop de economie en hoewel de markten niet altijd de evolutie van de economie volgen, is er toch enig verband waardoor een te grote discrepantie zorgt voor een correctie. Het tijdstip bepalen dat de bubbel barst is onmogelijk, maar The Economie Collapse ziet wel 15 signalen dat het niet veel langer kan duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

We geven u nog een goede reden om (fysiek) goud te bezitten

Er is duidelijk enige manipulatie aan de gang op de goudmarkt, indien er 1.500 contracten ter waarde van $ 184 miljoen op de markt gedumpt worden op een illiquid moment, dan spreekt je niet over een normale marktwerking. Maar in China zien ze het graag gebeuren. De drang naar goud vanuit China is een ware paradigma verschuiving. Silver Doctors legt uit waarom goud zo populair is in China en waarom dit niet direct zal stoppen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Bitcoin valt niet te reguleren

Bitcoin is in feite zoiets als cash geld zegt Naked Capitalism, zonder de nadelen om altijd grote hoeveelheden cash op zak te moeten hebben. Er is een reden waarom criminelen liever cash of soms Bitcoins gebruiken: het is veel moeilijker, zo niet onmogelijk om de circulatie ervan op te volgen. Maar Bitcoin is een technologische revolutie, en bij definitie dan ook een goede ontwikkeling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Beleggen voor dummies: 'Wat is een optie?'

Een optie is een recht om binnen een afgesproken tijdsperiode een goed te kopen of te verkopen tegen een bepaalde prijs. Het is een in de beleggingswereld veel gebruikt instrument, het sprekende voorbeeld van een derivaat. Het onderliggende goed is dan een aandeel van een bedrijf. Aan dit recht van koop of verkoop hangt wel een prijskaartje. Maar hoe wordt de waarde van een optie bepaald? Wat is een call-optie? En wat is een put-optie? Wat is het verschil tussen een optie schrijven en een optie kopen? Lees het in dit artikel.

Lees verder op geldhonger.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

'Je bent mooi en ontslagen'

Goede looks zijn als aantrekkelijke vrouw eerder een vloek dan een zegen voor je carrière. Tenzij je Miss Universe wil worden natuurlijk.

Goede looks zijn als aantrekkelijke vrouw eerder een vloek dan een zegen voor je carrière. Tenzij je Miss Universe wil worden natuurlijk.

Regelmatig komen vrouwen in het nieuws die worden ontslagen, omdat ze te aantrekkelijk zijn, signaleert de New York Times.

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs