Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2646 tot 2650
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: "Trumps beleid kan economie VS terug naar crisis jaren '70 katapulteren"

Met zijn economisch beleid riskeert president Donald Trump de VS terug te katapulteren naar een periode met weinig groei en een oncontroleerbare inflatie, zoals de zogenaamde 'stagflatie' van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Daarvoor waarschuwt Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Federal Reserve, de nationale bank van de VS. Ook voor de eurozone ziet Greenspan hij geen al te fraaie toekomst.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen kunnen jou 100-duizenden euro’s besparen

In plaats van iedere dag te besparen op kleine dingen, is het veel beter om een paar keer te besparen op grote dingen. Dat zegt James Altucher, de man die gespecialiseerd is om de mensen de andere kant van de medaille te laten zien. Hij vraagt zich dan ook af waarom niet meer mensen deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen nemen.

Mensen klagen en zagen nogal snel dat ze te weinig geld hebben, maar ze nemen wel 2 beslissingen die hen ontzettend veel geld kosten, zegt Altucher. Door deze 2 stappen niet te nemen, kan je honderdduizenden euros besparen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Na vals nieuws komen nu de valse video’s en foto’s

“Pics or it didn’t happen”. Je hebt de uitdrukking vast wel een keer gehoord en sinds we allemaal de mogelijkheid hebben om overal foto’s van te maken lijkt het een mooie extra zekerheid om fotografisch bewijs te vragen van een verhaal of claim. Iedereen kan wel van alles vertellen, maar als je ook foto’s of, beter nog, video hebt, dan is de kans dat de waarheid wordt gesproken iets groter.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Centrale bank Kirgizië wil dat inwoners investeren in goud

Alle zes miljoen inwoners van het Centraal-Aziatische land Kirgizië moeten tenminste 100 gram goud in bezit hebben.

Dit betoogt de gouverneur van de centrale bank van het land, Tolkunbek Abdygulo. "Goud kan voor langere tijd bewaard worden en, ondanks de prijsfluctuaties op de internationale markt, behoudt het zijn waarde als een manier om te sparen", zegt hij tegen persbureau Bloomberg.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Extreme volatiliteit keert terug op internationale oliemarkt

De geschiedenis leert geen lessen, maar het is de moeite waard de geschiedenis goed te bestuderen. Dat geldt zeker voor de oliemarkt. Amerikanen en Europeanen hebben OPEC vaak beticht van manipulatie van de prijs, maar zeker de Amerikanen zijn geen haar beter. Tussen 1930 en 1970 blonken ze uit in het manipuleren van het olie-aanbod en legden aldus een bodem onder de prijs.