Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 26451 tot 26455
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Spanje uit recessie

Spanje is met een economische groei van 0,1 procent in het derde kwartaal uit de recessie gekomen, na 9 kwartalen van krimp. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Zeepbel op huizenmarkt

Waar landen als Spanje en Nederland worstelen met continue afkalvende huizenprijzen, vinden elders in Europa alweer forse prijsstijgingen plaats. Zo fors, dat er alweer sprake is van een zeepbel.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Tweederde Marketupdate lezers verwacht daling huizenprijzen

Uit een enquête op Marketupdate blijkt dat de meerderheid nog steeds rekening houdt met een daling van de huizenprijzen. Slechts een derde denkt dat de bodem bereikt is. Een soortgelijk percentage verwacht dat de prijzen nog 20 tot 30 procent zullen zakken! Dat zou betekenen dat we ongeveer halverwege de correctie zijn die in 2008 begon.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Globale welvaart bereikt nieuw hoogtepunt…voor 1 % van de bevolking

Het Credit Suisse Wealth Report geeft ontluisterende informatie.  Ondanks een decennium van negatieve returns op aandelen en het klappen van de huizenbubbel is de globale welvaart sinds het jaar 2000 “more than doubled“, tot het duizelingwekkende bedrag van 241.000 miljard dollar.

Maar wat blijkt : de ongelijkheid tussen de 1 % haves en de 99 % have nots is nog vergroot.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

The Big Reset volgens Willem Middelkoop

In een column op RTL Nieuws heeft Willem Middelkoop het over de grootste financiële hervorming van de afgelopen 60 jaar die ons nog staat te wachten de komenden jaren, hij noemt het ‘The Big Reset’. Een zeer interessante column met een naar mijn mening vrij correcte kijk op de financiële toekomst.