EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26451 tot 26455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 december 2013

Is er een toekomst voor Europees schaliegas?

Dankzij de ‘frackingrevolutie’ betalen Amerikaanse chemie- en staalbedrijven nu amper een derde van wat hun Europese concurrenten voor aardgas ophoestenen slechts half zoveel voor elektriciteit. Europa heeft grote schaliegasreserves (hoofdzakelijk in Frankrijk en Polen), maar tot een Europese frackingrevolutie zal het nog niet zo snel komen, meldt Breaking Views.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2013

4 jaar Valutaoorlog: Een Geïllustreerde Gids

While central bank intervention in the foreign exchange markets is nothing new, the last 4 years have seen unprecedented use of direct and indirect (jawboning) manipulation of exchange rates. As Goldman Sachs notes non-cooperative exchange-rate mechanics (i.e. currency wars) remains the new normal dynamic in world markets; and while some of the moves are generally consistent with cyclical (or structural conditions), efforts by central banks to 'manage' developed market rates in a low volatility range may come under further pressure with the Fed "tapering" as emerging market nations face money flow crises.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Beurs.com stelde Willem Middelkoop 5 interessante vragen

Eerder had ik al de eer en het genoegen om enkele vragen te mogen stellen aan de rijzende ster van Wall Street, Jesse Colombo. Gelukkig had ik ook de eer en het genoegen om enkele vragen te mogen stellen aan een van Nederlands grootste experts op het gebied van de monetaire werking, Willem Middelkoop.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Marc Faber’s drie gewaagde voorspellingen

Marc Faber komt geregeld aan het woord bij Slim Beleggen. Wat nog ontbrak: een aantal pittige voorspellingen voor het komend jaar. Welnu, in een interview gisteren liet de Zwitser zich weer eens van zijn beste, meest bearish kant zien.

Marc Faber komt geregeld aan het woord bij Slim Beleggen. Wat nog ontbrak: een aantal pittige voorspellingen voor het komend jaar. Welnu, in een interview gisteren liet de Zwitser zich weer eens van zijn beste, meest bearish kant zien.

Dat Marc Faber over het algemeen een weinig zonnige kijk heeft op de beurs, mag bekend worden verondersteld. De titel van zijn nieuwsbrief, de Gloom Boom & Doom report laat ook weinig ruimte voor misinterpretatie. Bij ‘Talking Numbers‘ stak Faber flink zijn nek uit en kwam met een drietal gewaagde voorspellingen voor wat beleggers naar zijn mening allemaal te wachten staat in 2014.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

China wil geen dollars meer … maar goud!!

Voglens Bloomberg's Ken Goldman heeft China de meeste analisten altijd een hak gezet, zeker op het gebied van grondstoffen - kijk maar naar ijzererts, koper,... China was altijd de drijvende kracht achter de prijsevolutie. De prijs van goud gaat dan wel omlaag, maar China is de drijvende kracht achter de schermen van de goudmarkt. China wil geen Amerikaanse dollars meer, het wil goud.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs