Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 26466 tot 26470
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Column Kees de Kort | 2,5 procent of geen 2,5 procent?

Haalt de Amerikaanse economie in het derde kwartaal wel of geen 2,5 procent groei? Dat is de vraag aan BNR's Kees de Kort.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Miljardenboete voor JP Morgan

Volgens investeerders heeft Bear Stearns (nu onderdeel van JP Morgan) haar klanten niet goed geïnformeerd over de risico's van haar hypotheekproducten. De kwaliteit van de leningen bleek veel slechter te zijn dan eerder werd aangenomen. Beleggers leden een verlies van $22,5 miljard op een totaal van $87 miljard aan hypotheekbeleggingen. Dit kan JP Morgan miljarden gaan kosten.

Bron: isgeschiedenis.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Oad: van start tot faillissement

Oad: van start tot faillissement

Reisorganisatie Oad is door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bedrijf verkeerde al langere tijd in moeilijkheden maar toch komt het faillissement als een verrassing voor de 1750 medewerkers die nu zonder baan komen te zitten. Oad is al sinds 1924 actief in de vervoerssector en is opgestart door de familie ten Haar. Het einde van Oad is voor Nederlandse toeristenbranche een grote klap.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Aantal leefloners stijgt opnieuw aanzienlijk

Het aantal Belgen die moeten rondkomen met een leefloon is dit jaar opnieuw aanzienlijk gestegen, na een stabilisatie in 2011 en 2012. Dat blijkt uit cijfers van de Programmatorische Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie. Tegen het einde van het jaar zal de groep mogelijk met drie procent zijn aangegroeid.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Onzekerheid woonbonus noopt 30 procent van Belgen met bouwproject tot uitstel

Meer dan 30 procent van de Belgen die met een concreet bouwproject rondlopen, stelt dat project uit als gevolg van een mogelijke hervorming van de woonbonus. Dat blijkt uit een enquĂȘte van Batibouw bij meer dan 3.300 landgenoten.