EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26466 tot 26470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Europese expats stuurden vorig jaar 38,8 miljard euro naar hun land van herkomst

Alle expats, of uitheemse werknemers, die werkzaam zijn binnen de Europese Unie hebben in het jaar 2012 samen een bedrag van 38,77 miljard euro opgestuurd naar hun land van herkomst. Drie kwart van de bestemmingslanden lag buiten de Europese Unie. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, de Europese instelling voor statistiek. In België ging het in 2012 om een bedrag van 490 miljoen euro, 21 miljoen euro minder dan het jaar voordien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

'Een groeiend aantal EU-burgers krijgt de indruk dat ze niets meer is dan pasmunt'

‘Feit is dat onze grenzen straks opengaan voor Roemenen en Bulgaren en dat grote steden zich op de aankomst van nieuwe arbeidsmigranten moeten voorbereiden. Uit ervaring weten we dat dit niet van een leien dakje loopt. In de bouw, de schoonmaak- en de vrachtsector zijn er al vele problemen geweest met interimbureaus met weinig eerbare bedoelingen, onbetrouwbare werkgevers en op winst beluste huisjesmelkers. Een onverwacht en onwelkom impact van het vrij verkeer van arbeid.... De ministers hebben nu gereageerd met een Europees actieplan dat grensoverschrijdende uitbuiting moet bestrijden. Een serieuze stap in de goede richting...’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Wil Australië haar goudvoorraad ook terug?

In Australië is een petitie gestart om de goudvoorraad terug te halen naar eigen land. De tweede grootste goudproducent ter wereld heeft een voorraad van 80 ton, die vrijwel volledig in Londen opgeslagen ligt. Volgens de initiatiefnemer is de goudvoorraad een belangrijke reserve in crisistijd, een reserve die je liever op eigen bodem hebt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

US Mint verkocht dit jaar 42,4 miljoen Silver Eagle munten

De US Mint heeft dit jaar een recordvolume van 42.401.000 Silver Eagle munten verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het Amerikaanse munthuis. De recordverkoop van zilveren munten vindt plaats in een jaar waarin de zilverprijs aanzienlijk gedaald is. Daaruit blijkt dat men zich niet af laat schrikken door de negatieve prijsontwikkeling.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

BTC Next over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met...” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan BTC Next. Pieterjan Goppel, oprichter van BTC Next, geeft antwoord op onze vragen over Bitcoin en vertelt onder andere welke dienstverleningen zij aanbieden.

Lees verder op bitcoinweb.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs