EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26471 tot 26475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 december 2013

Kerst keerpunt economie. Geloof het maar niet.

In de donkere dagen voor kerst ziet de Nederlandse economie steeds meer lichtpuntjes. Bedrijven durven weer te investeren, steeds meer burgers halen de hand van de knip en het vertrouwen van ondernemers en gezinnen in de economie groeit met de dag.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2013

2014: stoppen met doemdenken?

Het einde van dit jaar geeft redenen voor een voorzichtig optimisme over de economische ontwikkelingen in 2014. In de VS is de strijdbijl tussen de democraten en republikeinen voorlopig begraven. Dit heeft geleid tot een akkoord over de begroting en opluchting bij het bedrijfsleven. Daarnaast maakte de Amerikaanse Centrale Bank (Fed) bekend dat er geleidelijk aan minder geld in de economie zal worden gepompt; de bankbiljettenpers gaat langzamer draaien. Het door deskundigen verwachte negatieve effect op beursontwikkelingen bleef uit. Beleggers kijken vooral naar de gunstige vooruitzichten voor de Amerikaanse economie en het feit dat de Fed de rente rond de nul houdt. Ook de geleidelijke manier waarop de geldstimulans wordt afgebouwd, speelt een rol bij de positieve stemming. Het goede nieuws uit de VS pakt goed uit voor de wereldeconomie: de Amerikaanse economie is een belangrijk trekpaard.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2013

Amerikaanse economie verrast in positieve zin

De Amerikaanse economie is volgens de derde, en finale, schatting in Q3 met 4,1 procent op jaarbasis gegroeid. Een mooie meevaller waar vooraf door economen geen rekening mee werd gehouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2013

Is er een toekomst voor Europees schaliegas?

Dankzij de ‘frackingrevolutie’ betalen Amerikaanse chemie- en staalbedrijven nu amper een derde van wat hun Europese concurrenten voor aardgas ophoestenen slechts half zoveel voor elektriciteit. Europa heeft grote schaliegasreserves (hoofdzakelijk in Frankrijk en Polen), maar tot een Europese frackingrevolutie zal het nog niet zo snel komen, meldt Breaking Views.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2013

4 jaar Valutaoorlog: Een Geïllustreerde Gids

While central bank intervention in the foreign exchange markets is nothing new, the last 4 years have seen unprecedented use of direct and indirect (jawboning) manipulation of exchange rates. As Goldman Sachs notes non-cooperative exchange-rate mechanics (i.e. currency wars) remains the new normal dynamic in world markets; and while some of the moves are generally consistent with cyclical (or structural conditions), efforts by central banks to 'manage' developed market rates in a low volatility range may come under further pressure with the Fed "tapering" as emerging market nations face money flow crises.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs