Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 26481 tot 26485
Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 6 oktober 2013

Twitter kent zichzelf beurswaarde van 10 miljard dollar toe.

Berichtendienst Twitter geef inzicht in zijn financiële prestaties, in de aanloop naar een beursgang. Twitter heeft nog wel wat uit te leggen.

Twitter, de razend populaire berichtendienst, wil één miljard dollar (bijna driekwart miljard euro)  aan vers geld ophalen met een beursgang in de Verenigde Staten. Donderdagavond gaf het bedrijf meer inzicht in zijn financiële prestaties en plannen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Jim Rogers heeft de beste carrière tip ooit

Duurbetaalde MBA’s, garant staand voor een snelle carrière op Wall Street of de City. Wie droomt daar niet van. Maar is dat vandaag de dag nog wel zo’n goed idee?

Jim Rogers, introductie overbodig zo lijkt ons, heeft een glashelder advies voor ambitieuze jongeren. Vergeet dat MBA en behaal een graad in de agrarische wetenschappen. Boer, landbouwer, veehouder, tuinbouwer, agrariër: het wachten lijkt vooral nog op de introductie van snellere namen en gelikte titels.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Vermaard technisch analiste laat grafieken los op goud

Wij waren wel eens benieuwd hoe technisch analisten momenteel aankijken tegen goud. De in de VS erg bekende Louise Yamada liet vorige maand de grafieken los op de edelmetalen.

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Yamada constateert in haar charts een wat ‘richtingloze markt’ in goud met steun op $1.300 en weerstand op $1.470. Oftewel, goud lijkt gevangen in een trading range. Slecht nieuws voor wie over weinig geduld beschikt. Er kan nog maandenlang sprake zijn van per saldo zijwaartse handel, zonder dat goud bovengenoemde trading range weet te verlaten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Nieuw bankbiljet 100 dollar

Vanaf dinsdag komt er in de VS een nieuw biljet van 100 dollar in omloop. Het is op wereldschaal een van de meest gebruikte betaalmiddelen en een geliefd object voor valsemunters om na te maken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Jim Rogers: Aandelenrally gebaseerd op lucht

De Amerikaanse wereldreiziger en super-belegger James “Jim” Rogers hoeft eigenlijk weinig introductie.  Hij waarschuwt dat “an even worse catastrophe” er aan komt. Het draait allemaal om schulden, teveel schulden.

De Verenigde Staten zijn de grootste schuldeiser in de geschiedenis van de wereld! Leest dit nog eens…  Het ware gezegde gaat “wanneer de VS niezen raakt de rest van de wereld verkouden”.  Het is dus van het grootste belang de economische en financiële toestand aldaar goed in de gaten te houden.