EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26481 tot 26485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

De uptrend in deze grondstof blijft intact

Nog niet zo lang geleden stond de prijs voor aardgas in de Verenigde Staten op een dieptepunt van $ 2. Het afgelopen jaar verdubbelde de prijs naar $ 4, nog steeds ver onder de piek van $ 13 in juni 2008. Maar de trend is omhoog en er zijn elementen die de stijging blijven ondersteunen aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Marc Faber neemt het Fed besluit niet serieus

Marc Faber nam het besluit van de Fed om per januari 2014 te taperen voor kennisgeving aan. Volgens de notoire bear zal diezelfde Fed ergens in 2014 zijn quantitative easing programma weer opvoeren.

Marc Faber nam het besluit van de Fed om per januari 2014 te taperen voor kennisgeving aan. Volgens de notoire bear zal diezelfde Fed ergens in 2014 zijn quantitative easing programma weer opvoeren.

Wat Marc Faber betreft is de tapering zoals door de Fed gisteren aangekondigd een weinig zeggende stap. De beroepsbeer verwacht dat de economie van de VS ergens rond juni van 2014 weer zal afzwakken, voor zover er al sprake is van een ‘echt herstel.’ Dat op zijn beurt zou de Fed dan weer verleiden tot het opvoeren van het quantitative easing programma.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Short posities op goud op record hoogte, een ideale contra-indicator

Goud was zonder meer de afknapper van 2013 en ook de andere edelmetalen bakten er weinig van. Het blijft nog steeds een raadsel waarom goud zó zwaar werd afgestraft. Technisch is het goud inmiddels flink fors oversold. Een herstel zou daarom wel eens sneller dan verwacht kunnen verlopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Overlevingspensioen wordt overgangsuitkering

De federale ministerraad heeft vandaag een hervorming van het overlevingspensioen goedgekeurd, zodat de maatregel niet langer deactiverend werkt. Ook aan de berekening van het conventionele pensioen werd gesleuteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Australische econoom:

"Toen ik een paar jaar geleden schreef over het jubeljaar, dat bij oude volken zoals de Sumeriers en de Hebreeërs in ere werd gehouden, werd daar hier en daar wat meewarig op gereageerd. Wat hield het jubeljaar in? Eens in de 49 jaar werden alle schulden kwijtgescholden, waardoor iedereen met een schone lei verder kon. Dit gebeurde op basis van het weten, dat een samenleving op den duur ten onder gaat aan schulden. Ik heb voorgesteld om 2012 tot eigentijds jubeljaar uit te roepen. Vanzelfsprekend begrijp ik dat deze tijd een andere is dan die van drieduizend jaar geleden. Mijn oproep was meer een appèl tot bewustwording. Het financiële stelsel zit zo gecompliceerd in elkaar, dat het ondoenlijk lijkt om te traceren wie de uiteindelijke netto-schuldeisers zijn van die honderden biljoenen publieke, private en particuliere schulden. Dus aan wie zou moeten worden gevraagd om de schulden kwijt te schelden? Nu denk ik dat er wel degelijk sprake is van een beperkt aantal mega schuldeisers, maar het bewijs valt hiervoor moeilijk te leveren in een wereld waarin de superrijken hun bezit op allerlei manieren kunnen camoufleren, zoals met behulp van belastingparadijzen. Het jubeljaar dreigde uit beeld te verdwijnen, totdat ik steun uit onverwachte hoek kreeg, namelijk van de Australische econoom Prof. Steve Keen, die de ongeremde geldschepping-door-schuld door commerciële banken en de enorme private en publieke schulden als grootste risicofactoren voor een economisch debacle aanwijst.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs