Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 26481 tot 26485
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Fiscus: ACW betaalde ten onrechte geen belastingen

Het ACW heeft in 2010 ten onrechte op een bedrag van 8 miljoen euro geen belastingen betaald. Dat staat in een brief van de Bijzondere Belastinginspectie. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad en werd gemeld op het VRT-radionieuws. De spilvennootschap Sociaal Engagement zou onder meer ten onrechte personeelskosten afgetrokken hebben.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

De topman van Nokia, Stephen Elop, heeft geweigerd zijn bonus op te geven nadat er grote beroering in Finland was ontstaan over de beloning van bijna 19 miljoen euro. Elop krijgt het geld als onderdeel van de overname van Nokia door Microsoft

Bron: demorgen.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Belgische werkloosheid opnieuw gestegen in augustus

Belgiƫ telde in augustus 433.824 uitkeringsgerechtigde werklozen. Dat zijn er 23.250 of 5,7 procent meer dan in augustus 2012. Dat meldt de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), die opmerkt dat "men sinds mei van dit jaar een onafgebroken stijgende trend merkt in de werkloosheidscijfers". De werkloosheid bij mannen (+8,6 procent) stijgt sneller dan die bij de vrouwen (+2,3 procent).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

En ja hoor, Peter Schiff had alweer gelijk

Vaste lezers van Slim Beleggen weten inmiddels dat we op dezelfde golflengte zitten als Peter Schiff. Ook Schiff gaat een uitgesproken contraire visie op de financiƫle markten niet uit de weg.

Ook Peter Schiff is een uitgesproken tegenstander van het gevoerd beleid van de centrale banken, dat de ene bubbel na de andere blaast in de economie.

Bron: earth-matters.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

beste bankdirecteur

Vrij te gebruiken brieven voor je bankdirecteur om te stoppen met rente betalen | door Ad Broere en Geert kimpen

Geert Kimpen schreef een persoonlijke brief aan de directeur van de bank waar hij zijn hypotheek heeft lopen. Hij zegt Basta en gaat geen rente meer betalen.