Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26496 tot 26500
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Verdubbeling Belasting op Leidingwater onacceptabel

Vitens is ontsteld over de suggestie van het Kabinet om de belasting op leidingwater te verdubbelen. Volgens het drinkwaterbedrijf zal iedereen dit direct merken aan de waterrekening; zo gaat de gemiddelde rekening met bijna 20 euro per jaar omhoog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Ook financiële waakhond moet inleveren

Jean-Paul Servais, de topman van marktentoezichthouder FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten), levert 30 procent van zijn loon in. Hij zal nu, net zoals heel wat andere overheidsmanagers, 290.000 euro verdienen, vergelijkbaar met het loon van premier Elio Di Rupo (PS). Dat schrijven De Morgen, De Standaard en Het Nieuwsblad.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Personeel Grolsch legt woensdag werk neer

Medewerkers van bierbrouwer Grolsch in Enschede leggen woensdag het werk neer uit protest tegen het vastlopen van de cao-onderhandelingen, die het bedrijf voerde met FNV Bondgenoten.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

'Onduidelijkheid over 1,8 miljard uitgekeerde toeslagen'

De Belastingdienst weet nog niet of ruim 1,8 miljard euro aan toeslagen terecht is uitbetaald. Dat meldt ThePostOnline zondag na toegezonden informatie van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Hij had staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) bevraagd over toeslagen (zorg, huur, kinderopvang en kindgebonden budget) die zijn uitgekeerd tussen 2008 en 2012.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 6 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 40)

Het wekelijkse goud en zilver rapport leest u iedere zondag op Marketupdate. Het nieuws van afgelopen week uit de goudmarkt, compleet met grafieken van de goudprijs en zilverprijs.