Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 26501 tot 26505
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Aantal huiseigenaren met betalingsachterstand groeit schrikbarend tot ruim 91.000!

Aantal huiseigenaren met betalingsachterstand op hypotheek met 12,1% toegenomen

De groeiende werkloosheid zorgt bij steeds meer huiseigenaren voor problemen bij het betalen van de hypotheeklasten. Ook echtscheidingen zijn een belangrijke factor bij de toenemende groep woningbezitters die in financiële problemen raken. Uit cijfers van het Bureau Krediet Registratie (BKR) blijkt dat het aantal huiseigenaren met een betalingsachterstand het afgelopen half jaar met 12,1% toenam. Op 1 oktober stond de teller bij het BKR op 91.812 wanbetalers.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Groeimarkten zien voordeel lage loonkost snel wegsmelten

De loonkloof tussen de geïndustraliseerde wereld en opkomende markten zoals China, India en de Filipijnen zal tegen het einde van het volgende decennium gevoelig zijn gekrompen. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC). Opgemerkt wordt dat India en de Filipijnen weliswaar op een relatief laag niveau van de internationale loonladder zullen blijven staan, maar de gemiddelde salarissen zullen er tegen het einde van het volgende decennium volgens het rapport wel respectievelijk een verviervouding en verdrievoudiging kennen. Tijdens dezelfde tijdsspanne zouden de lonen in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten slechts met één derde stijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Wie bij Amazon aan de slag wilt, moet een antwoord kennen op deze 10 vragen

De grootste webwinkel ter wereld, Amazon, is in volle expansie en werft dus voortdurend aan. Daarbij worden af en toe bizarre vragen gesteld, zo blijkt uit een scan van BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Goud opnieuw in Backwardation

De London Bullion Market Association (LBMA) Gold forward rates of de GOFO's zijn terug negatief. Hiermee is de goudmarkt terug in backwardation. Dit duidt op grote stress en tekorten op de fysieke goudmarkt. Meestal is dit een voorbode voor een stijging van de goudprijs - Bullion Street.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Steeds meer betalingsachterstanden op hypotheken

Het BKR maakte vandaag bekend dat er inmiddels meer dan 91.000 Nederlanders zijn met een betalingsachterstand op hun hypotheek. Dat zijn mensen die meer dan 120 dagen achter lopen met de betaling van de hypotheeklasten. In een half jaar tijd zijn er bijna tienduizend mensen bij gekomen met betalingsproblemen. Vooral de stijgende werkloosheid speelt de huizenmarkt parten.