EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26501 tot 26505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Bernanke niet tevreden met banengroei

Bernanke kwam, zag en betitelde afgelopen week de banengroei over oktober als ‘licht teleurstellend.’ Dat is toch opmerkelijk gezien de relatief sterke groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Olieprijs daalt na akkoord Iran

De olieprijs is maandagochtend flink gedaald in reactie op het akkoord over het kernprogramma van Iran. De verwachting is dat de deal het internationale aanbod van olie op korte termijn licht kan verhogen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Een op de vijf tankstations ging de voorbije tien jaar dicht

Een op de vijf tankstations in België is de voorbije tien jaar dichtgegaan, hoewel het autopark blijft aangroeien. Op 1 januari van dit jaar waren er 3.158 tankstations in ons land. Dat zijn er zowat 700 minder dan tien jaar eerder, zo schrijft Le Soir vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Bitcoin bubble zal barsten

Er wordt de laatste tijd een hoop aandacht besteedt aan Bitcoins, het unieke concept en veel belovende voordelen maakt dat het een hoop steun krijgt wereldwijd. Maar is het echt zo bijzonder?

Er wordt de laatste tijd een hoop aandacht besteedt aan Bitcoins, het unieke concept en veel belovende voordelen maakt dat het een hoop steun krijgt wereldwijd. Maar is het echt zo bijzonder?

De valuta is anders in zijn soort vanwege het ontbreken van een centrale administratie, hierdoor is het onmogelijk deze te manipuleren. Maar de instabiele koers maar het een onbetrouwbaar betaalmiddel, de kans dat een Bitcoin namelijk heel snel in waarde daalt is heel groot.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Benzine en diesel blijft gewoon duur.

In de afspraken die nu met Iran zijn gemaakt, is sprake van een heel beperkte versoepeling van de bestaande sancties tegen het land maar Iran krijgt niet de mogelijkheid om de uitvoer van olie op te voeren. Ook zal naar verwachting de prijs die het land krijgt voor zijn olie voorlopig niet stijgen, aldus marktvorsers van verscheidene grote banken.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs