EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26506 tot 26510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Te koop: luchthaven. Als nieuw. Kostprijs: 1 miljard. Nu voor... 100 miljoen

Een van de exponenten van de de Spaanse vastgoedbubbel - de luchthaven van de Spaanse stad Ciudad Real - wordt vandaag geveild. De curatoren hopen op een bod van op zijn minst 100 miljoen euro, voor een luchthaven die het tienvoudige heeft gekost, maar amper is gebruikt. In april van 2012 ging de spookluchthaven definitief dicht, zo’n drie jaar nadat de uitbater ervan - CR Aeropuertos - failliet ging.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

De echte cijfers: Schuldenberg Europa wordt onverminderd groter

De meeste crisislanden hebben -weliswaar met de nodige 'creatieve' kunstgrepen en boekhoudkundige trucjes- hun begrotingstekorten weten terug te dringen. De komende jaren moeten zij echter een enorm bedrag aan eerder, tegen hoge rente geleend geld terugbetalen. Dat betekent dat zij opnieuw geld moeten lenen om deze schulden te kunnen aflossen. Op deze wijze moet Spanje in het komende jaar € 68 miljard herfinancieren, Italië € 191 miljard en Griekenland € 16 miljard. De Grieken hebben daar in 2014 waarschijnlijk wéér een schuldenkwijtschelding voor nodig, die opnieuw door de rest van de EU zal moeten worden opgehoest.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

IMF verwelkomt WTO-vrijhandelsakkoord

Directeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is blij met het vrijhandelsakkoord dat dit weekeinde op de top van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) op Bali is gesloten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Bijna acht op de tien bouwbedrijven verloren dit jaar opdrachten aan buitenlandse concurrenten. "Als we nu niet ingrijpen, is er over enkele jaren amper nog lokale tewerkstelling", waarschuwt de Confederatie Bouw.

Bijna acht op de tien bouwbedrijven verloren dit jaar opdrachten aan buitenlandse concurrenten. "Als we nu niet ingrijpen, is er over enkele jaren amper nog lokale tewerkstelling", waarschuwt de Confederatie Bouw.

De zwaarste concurrentie komt uit Polen, Bulgarije en Roemenië. Maar ook heel wat Nederlandse bouwbedrijven gaan de concurrentiestrijd met hun Belgische collega's aan. "De buitenlandse concurrentie zit op een peil dat we nog nooit eerder bereikten", zegt Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

'SEC onderzoekt beleid banken in China'

De Amerikaanse beurstoezichthouder SEC gaat het personeelsbeleid in China van nog eens vijf banken onderzoeken, naast het lopende onderzoek naar de Chinese personeelspraktijken van JPMorgan Chase. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs