Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 26506 tot 26510
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Werkloze scoort met luizenleventje

Al bijna vier maanden zit vormgever Niek Gooren werkloos thuis. En dus besloot hij een website in elkaar te knutselen over zijn bestaan als werkloze. Het geestige online inkijkje leverde een wervelstorm aan aandacht op. “Ik heb twee man aangenomen om mijn mail te ordenen.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Acht redenen waarom de goudprijs stijgt

We geven u acht redenen mee waarom de goudprijs gaat stijgen, dit in een reactie op de ‘Zeven redenen waarom de goudprijs daalt’ van ABN Amro op de Financiële Telegraaf. De Nederlandse bank probeert op die manier alsnog het gelijk aan haar zijde te krijgen, terwijl de verantwoordelijke analisten al jaren ernaast zitten met hun verwachtingen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Column Kees de Kort | Plooien gladstrijken

Wat doet de Fed? Een lastige vraag, maar BNR's Kees de Kort kan er wel wat over zeggen. "Ze worden in de VS weer geconfronteerd in Washington met politici die niet in staat zijn om iets te bedenken waarover ze het eens kunnen worden."

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Hoe Amerika slechte huizenmarktcijfers onder het tapijt veegt

De Amerikaanse huizenmarktcijfers worden naderhand herzien. Sinds 2005 werd het cijfer stelselmatig naderhand naar beneden bijgesteld. Een bijzondere manier om de cijfers beter voor te spiegelen dan ze in werkelijkheid zijn. Want wie kijkt er nog om naar herziene cijfers van een maand eerder?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Peter Schiff: “Met Yellen aan het roer van de Fed wordt het alleen maar erger”

Peter Schiff dacht dat Alan Greenspan de slechtste Fed-voorzitter uit de geschiedenis was, tot Ben Bernanke kwam. Nu lijkt het erop dat Janet Yellen Bernanke een plezier gaat doen door zijn titel over te nemen. Onder Yellen zal het beleid alleen maar losser worden. Alles wat men heeft gedaan en niet werkte zal worden overgedaan, maar dan erger. Dit voorspelt weinig goeds zegt Schiff op Yahoo Finance.