Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 26511 tot 26515
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Dit is hoe $ 1 miljard er uit ziet

Deze ongelooflijke video legt enorm simpel uit hoe gigantisch veel $ 1 miljard werkelijk is. Als je naar deze video kijkt, bedenkt dan ook even dat de Federal Reserve elke maand $ 85 miljard weet te creëren uit het niets.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Brusselse raadkamer zal Fortis-dossier wellicht uitstellen

Voor de Brusselse raadkamer wordt morgen het Fortis-dossier ingeleid, maar zeer waarschijnlijk zal die raadkamer het dossier onmiddellijk uitstellen naar een latere, nog te bepalen datum. Verschillende verdachten hebben immers al verzoeken neergelegd om bijkomende onderzoeksdaden te laten uitvoeren. Dat zegt meester Geert Lenssens, de advocaat van een reeks voormalige Fortis-aandeelhouders. Bij het Brusselse parket klinkt eenzelfde geluid.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Sociale onrust bij Caterpillar blijft: fabriek opnieuw dag dicht

De directie van Caterpillar in Gosselies (Charleroi) benadrukt dat het noodzakelijk is om het volledige industriële plan uit te voeren om het voortbestaan van de fabriek te garanderen. Dat zegt de woordvoerder woensdag. De vakbonden hebben nieuwe acties aangekondigd om de druk op de directie te verhogen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Jim Rogers: “Vergeet India – kijk naar Myanmar”

India staat slechte tijden te wachten zegt Jim Rogers. Er zijn nu andere plaatsen waar je geld kan verdienen. Je zou nu op een vliegtuig moeten stappen en gaan kijken in Myanmar, Noord-Korea en misschien Angola. In deze landen is er iets uitzonderlijks aan de hand, in de positieve zin.

Al deze landen kunnen een serieuze boost gebruiken. Myanmar staat nog steeds op de lijst met de tien zwakste economieën ter wereld. Maar dat kan snel veranderen. In India staat de wolf voor de deur in de vorm van schulden en tekorten. De groei in de opkomende economieën zal van ergens anders komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Nutricia schuldig aan corruptie in China

Het filiaal gezondheid van Danone in China, Nutricia, is door een krant beschuldigd van corruptie, op een moment dat de Chinese autoriteiten onderzoek voeren naar corruptiepraktijken bij farmaceutische en zuivelbedrijven.