EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26511 tot 26515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Manipulatie goudprijs volledig op rekening van China

Het lot van de Amerikaanse dollar ligt in Chinese handen en is gebonden aan goud, zo staat op Silver Doctors.

China heeft 20 keer zoveel reserves als het ESF en POMO. China bespeelt de goudmarkt alsof het niets is om de prijs zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk goedkoop goud in te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door daling goudprijs

De Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door een verdere daling van de goudprijs. Als de goudprijs nog 20% zakt denkt bijna 70% eraan om meer goud te kopen. Slechts 3% geeft aan te willen verkopen na een dergelijke prijsdaling. Een op de vijf zal niet kopen of verkopen of weet het nog niet.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Kredietstatus Nederland gedegradeerd

Het kleine groepje topdebiteuren van de wereld met AAA-status heeft alweer een lid verloren : Nederland.  Ratingbureau Standard&Poor’s heeft Nederland gedegradeerd tot AA+.  Het Amerikaanse bureau zegt daarmee dat het land minder kredietwaardig is.  De economische groeivooruitzichten vallen lager uit dan voorzien en zijn minder dan vergelijkbare landen.  Zo’n ratingverlaging heeft meestal tot gevolg dat een land meer moet betalen om geld te lenen op de kredietmarkt.  De minister van Financiën blijft echter optimistisch : “Natuurlijk is het teleurstellend dat deze rating naar beneden is bijgesteld”, aldus Dijsselbloem.

“Ik verwacht overigens geen wezenlijk effect op de rente. Je ziet dat de markt al heeft geanticipeerd. Nederland blijft gewoon een van de meest kredietwaardige landen ter wereld.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

'Huurders onder armoedegrens door energiekosten'

Veel bewoners betalen zo veel aan energiekosten dat ze zich letterlijk arm stoken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

1.025 banen bedreigd bij Tenneco in Sint-Truiden

Ford Genk is nog maar amper verteerd of er dreigt zich al een nieuw ­sociaal drama af te tekenen in Limburg. Volgens een Spaanse krant wil de Amerikaanse schokdemperfabrikant Tenneco zijn fabriek in Sint-Truiden met de helft inkrimpen en op termijn sluiten. Bij Tenneco ­werkt 1.025 man. De directie ontkent dat een sluiting op til is, maar de bonden eisen spijkerharde garanties. Vandaag wordt er 24 uur gestaakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs