Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 26521 tot 26525
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Column Kees de Kort | Fan-tas-tisch cijfer

"Zoals je weet kwam er een maand geleden ineens een fan-tas-tisch cijfer", zegt BNR's Kees de Kort over Amerikaanse gegevens over de inkoopmanagers uit de dienstverlening. "Uit het niets kwam er een geweldig getal. Toen vroeg ik me al af: wat gaat er gebeuren?"

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Economisch herstel VS onder druk door shutdown

Het tamelijk broze economisch herstel in de VS dreigt opnieuw een knauw te krijgen. Algemeen wordt aangenomen dat er vrij snel een oplossing zal worden gevonden voor de shutdown die de VS sinds 1 oktober over zich heen hebben gekregen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

René Tissen: Leven in EU wordt goedkoper

Langs verschillende kanten probeert de Europese Commissie momenteel om haar verloren geloofwaardigheid bij burgers terug te winnen en dat lukt o.a. goed bij het beleidsterrein van Eurocommissaris Kroes, in het kader van het structureel verlagen van de kosten voor mobiele telefonie. Als zij slaagt in haar opzet wordt het leven in heel Europa goedkoper, want de kosten van communicatie slaat voor menigeen een forse deuk in het persoonlijke budget.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

INSIDER: “Waarom de Fed niet anders kan dan geld printen”

Het basismateriaal voor deze presentatie komt uit een intern rapport van de Federal Reserve. Het rapport werd geschreven door Frederic Mishkin, een zeer goede vriend van Ben Bernanke, en geldt zo'n beetje als de blauwdruk voor het monetaire beleid van het komende decennium.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Zwitserland onderzoekt manipulatie banken

De Zwitserse financiële autoriteit Finma doet onderzoek naar ''meerdere banken'' in verband met mogelijke manipulatie van valutakoersen.