Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26526 tot 26530
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Imago Tesla loopt een deukje op

Het imago van Tesla liep van de week dan eindelijk toch een deukje op. Investeerders lieten het aandeel als een hete aardappel vallen. Wat was er aan de hand?

Als u goed naar de bijgevoegde foto heeft gekeken, dan vertelt dat feitelijk al het hele verhaal. Althans, de foto spreekt boekdelen en viel vanzelfsprekend niet lekker bij beleggers en (potentiële) consumenten. Een Tesla Model S vatte vlam nadat de auto in de omgeving van Seattle over een groot stuk metaal was gereden dat van een vrachtwagen was gevallen. De bestuurder kon ongedeerd de Tesla verlaten, en moest vervolgens toezien hoe de auto vlam vatte.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Government shutdown : wie merkt het verschil?

De Amerikaanse overheid op slot? Nou, zo’n vaart loopt het echt niet in de realiteit.  63 Procent van alle ambtenaren is nog steeds aan het werk, zoals de 1,35 miljoen “essential” federal employees.

De post blijft komen; het leger wordt betaald en blijft paraat (wat een opluchting, met zoveel vijanden); pensioenen en andere uitkeringen worden betaald en voedselbonnen gedistribueerd (gelukkig maar met zoveel armen); scholen zijn open maar de rechtbanken hebben nog maar fondsen voor twee weken.  De grenscontrole blijft op post (om mensen binnen te houden of te weren, dat is niet duidelijk) en de gevangenissen blijven open (of beter : gesloten).  Oh, en de belastingdienst IRS int nog steeds belastingen, oef.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Gedwongen woningverkopen neemt sterk toe

Het aantal gedwongen woningverkopen is in de eerste drie kwartalen van dit jaar met 34 procent gestegen. Dit blijkt uit cijfers van het Waarborgfonds Eigen Woning, de uitvoerende instantie van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Bron: knack.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Beleggers investeren in verkeerde ‘Twitter’

Failliet bedrijf Tweeter pikt graantje mee van beursgang Twitter

Op de Amerikaanse beurs hebben beleggers per vergissing voor miljoenen euro's aandelen gekocht van de failliete winkelketen Tweeter. Ze dachten dat het om twitter ging, dat binnenkort naar de beurs trekt.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

'België is middelmaat: U betaalt veel en krijgt weinig'

De overheid levert geen waar voor uw belastinggeld. Dat zegt het Vlaams netwerk van ondernemingen Voka na een eigen vergelijkend onderzoek. Volgens de studie betalen we te veel belastingen voor wat we er in levenskwaliteit voor terug krijgen.

We bengelen ook onderaan in vergelijking met andere Europese landen.