Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 26526 tot 26530
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Hoe de wereld in mekaar zit – deel 1

Is het dat wat u wilt weten, hoe de wereld in mekaar zit?! Nou…zéér gecompliceerd maar eigenlijk en tegelijkertijd ook héél simpel.  Voor wie the big picture vat, de macroeconomie, maar ook oog heeft voor het kleine, de details.  Wij kondigen dus aan : INFOGRAPHIC/THE SYSTEM OF THE WORLD!

Wat wij “democratie” en “vrije markten” noemen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Dit zijn dé aandelen voor de volgende jaren

Volgens Wyatt Investment Research zitten we momenteel in de gouden eeuw voor small cap dividendaandelen. De grote algemene aandelen zitten in een sterke uptrend, maar het zijn de small caps die het nog veel beter doen. Ondertussen betaalt 49 procent van de small caps uit de S&P 600 een dividend, het hoogste percentage ooit.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Nederland krijgt al het geld van IceSave terug

IceSave debacle : Nederland krijgt al het geld van IceSave terug

De Nederlandse overheid krijgt, op termijn, de volledige 1,5 miljard euro terug die het heeft voorgeschoten voor de spaarders van het failliet IceSave. Het geld komt uit de boedel van moederbank Landsbanki. Uiteindelijk blijkt ook dat DNB niet heeft gefaald in haar toezicht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Tanken bij zuiderburen steeds voordeliger

Terwijl de benzineprijs in België deze week tot het laagste niveau in bijna 2 jaar zakt, lijkt de automobilist aan deze kant van de grens meer dan ooit kwijt aan de pomp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Er is 0 % kans dat dit goed gaat aflopen

Onderstaande video van CNBC geeft een perfecte weergave van de markten de afgelopen jaren: blind optimisme/vertrouwen tegenover scepticisme op basis van feiten. Volgens de twee sceptici is er 0 % kans dat dit goed gaat aflopen. Bernanke en Co hebben de markten zover van de realiteit gebracht dat dit eindigt met meer dan een traan.