EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26546 tot 26550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Federal Reserve koopt de meeste staatsobligaties!

Economisch herstel? Nee hoor, de Federal Reserve hanteert nog steeds het protocol dat hoort bij een ernstige monetaire crisis. Elke maand koopt de centrale bank $85 miljard aan schuldpapier. Een duizelingwekkend getal dat niet meer te begrijpen is. Totdat je de volgende grafieken op Marketupdate gezien hebt!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Britten gaan plastic bankbiljetten uitgeven

De Britse centrale bank geeft vanaf 2016 plastic bankbiljetten uit. Die gaan ruim twee keer zo lang mee als die van het traditionele katoenpapier en zijn moeilijker te vervalsen, stelde de bank. Ook de kans dat ze ongeschonden uit de wasmachine komen, is een stuk groter.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Column Kees de Kort | Travestie van het beleggen

Wereldwijd zijn de beleggers nog maar op één ding gefocust: de vergadering van de Amerikaanse centrale bank. Die begon gisteren, maar duurt vandaag nog voort. "Beleggen is proberen te bedenken wat er gáát gebeuren en daarop inzetten. Nu wordt er gewacht totdat het gebeurd ís. En dan ga je pas nadenken. Ongelooflijk."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

De grote les van 2013: ga niet tegen de Fed in

De Fed kan terugblikkend naar het afgelopen jaar als dé grote winnaar worden beschouwd. De financiële markten hebben keurig aan de leiband van de Amerikaanse centrale bank gelopen.

Beleggen is één groot continue leerproces. Elk jaar opnieuw doen beleggers nieuwe wijsheden op. Althans, als het goed is. Dé les van het afgelopen jaar is toch wel ‘don’t fight the Fed.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Toenemende vraag naar zilveren munten leidt tot recordverkopen

Verschillende munthuizen stevenen dit jaar af op een recordverkoop van zilveren munten. De US Mint heeft dit jaar al meer verkocht dan in 2011, het jaar waarin de zilverprijs een record van $48 per troy ounce bereikte. Ook het Canadese en Australische munthuis verkochten dit jaar veel meer zilver dan voorgaande jaren. Ondanks de lagere zilverprijs blijft de belangstelling voor fysiek vermogen groot.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs