EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26571 tot 26575
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Fraudeurs Rabobank maakten grappen over manipulatie tarieven

De Amerikaanse justitie citeert in haar onderzoek naar de affaire e-mails waarin medewerkers routineus en grappend tarieven beĆÆnvloeden al naar gelang dat van pas kwam.

Tegelijkertijd wordt duidelijk dat iedereen wist dat de manipulatie illegaal was.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Ons systeem is gebaseerd op exponentiƫle groei

Ons systeem lijkt ten einde. Ondanks alle positieve berichten in de media zullen we nooit meer terugkeren naar de economische groei als voor 2008.

Het probleem is dat onze beslissingen van nu gebaseerd zijn op toekomstige groei. Dit zal niet meer mogelijk zijn. Het financieel systeem is gebaseerd op exponentiƫle groei, zonder deze groei implodeert dit systeem. Het goed begrijpen van het verschijnsel exponentiƫle groei zal ons helpen de toekomst beter te begrijpen. Exponentiƫle groei in een diagram weergegeven toont de zogenaamde hockeystick. De rode lijn hieronder is lineaire groei, de rode kwadratische groei en de groene is exponentiƫle groei.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Minstens 700 banen op de tocht bij La Redoute

De Franse multinational Kering Group, eigenaar van La Redoute en op zoek naar een overnemer voor het filiaal, heeft vandaag aan de vakbonden bekendgemaakt dat er waarschijnlijk meer dan 700 banen zullen sneuvelen bij de online modeboetiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

VN Vredes missies deel 1 : Libië twee jaar na Khadafi

17 maart 2011 stemde de VN Veiligheidsraad in met de resolutie voor militair ingrijpen in Libië. Later dat jaar, 20 oktober, stierf Khadafi door een aantal schotwonden van een Libische rebel. Er moest een einde komen aan de gewelddadige onderdrukking van de dictator. Nu 2 jaar later, zou in Libië democratie moeten heersen. Maar is dat wel het geval? Hoe is nu de situatie in Libië?

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs