Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26581 tot 26585
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Citigroup krijgt boete van 30 miljoen dollar wegens lekken

Citigroup heeft van de Amerikaanse staat Massachusetts een boete van 30 miljoen dollar gekregen omdat een analist van de bank aan belangrijke klanten vertrouwelijke informatie had gelekt over een toeleverancier van Apple vooraleer die info publiek gemaakt werd.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Twitter wil 740 miljoen euro aan aandelen ophalen

Drie weken geleden kondigde Twitter al aan naar de beurs te gaan. Het bedrijf wil uiteindelijk mikken op een opbrengst van zo'n 15 miljard dollar (ruim 11 miljard euro).

Bron: beurs.nl
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Spaanse dienstensector krimpt, in Italie en Frankrijk groei

AMSTERDAM (Dow Jones)--Na slechts e e n maand van groei is de economische activiteit in de dienstensector in Spanje in september weer gekrompen. Dit blijkt donderdag uit cijfers van datafirma Markit. In Italie en Frankrijk ging het beter.

Bron: blog.nl
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Garantiefonds is 20 miljoen kwijt aan Oad-klanten

De Stichting Garantiefonds Reisgelden is naar schatting 20 miljoen kwijt aan de schadeloosstelling van mensen die een reis hadden geboekt bij het failliete Oad. Het is het hoogste bedrag dat de SGR ooit heeft moeten uitkeren na een faillissement. Het gaat om ongeveer 80.000 klanten van Oad. Daaronder zijn ook mensen die een reis hebben geboekt voor over een maand of zes en slechts een kleine aanbetaling hebben gedaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Vlaamse boer verdient 46 procent minder dan gemiddelde werknemer

Wie voltijds werkt in de Vlaamse landbouwsector verdient in 2013 gemiddeld 23.304 euro. Dat is 46 procent minder dan de gemiddelde loon- of weddetrekkende in Vlaanderen. Zo blijkt uit de jaarlijkse raming van de Boerenbond. De cijfers werden bekendgemaakt tijdens de Nazomerontmoeting van de Boerenbond.