EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26581 tot 26585
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Fukushima kan mensheid bedreigen

Terwijl iedereen het er over eens is dat de staven in Unit 4 van Fukushima naar veiligere oorden moeten worden gebracht, is dit iets dat nog nooit gebeurd is. Indien dit fout loopt, kan dit de mensen in gevaar brengen - zegt een Yale professor op Energy News.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

De Europese economie in detail

The Economist heeft een mooie infographic samengesteld over de Europese economie. Je kunt er kijken welke landen het snelste groeien, welke landen de hoogste (jeugd)werkloosheid hebben, welke landen het meeste schulden hebben, ... een schat aan informatie die soms verrassende resultaten geeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Bijna 1 op 4 Europeanen heeft geen spaargeld

Uit een onderzoek van ING onder 5.500 Europeanen blijkt dat bijna één op de vier geen spaargeld achter de hand heeft voor onvoorziene uitgaven of andere financiële tegenvallers. Op basis van dit soort gegevens hoeven we geen voorspoedig herstel van de economie te verwachten. De consument kan niet meer uitgeven als het geld op is.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs