EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26591 tot 26595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

'VS bereiden historische geopolitieke ommekeer voor'

De wereld staat voor een politieke ommekeer die wordt ingegeven door de energie-'boom' in de Verenigde Staten. Is Amerika sinds de zeventiger jaren van vorige eeuw afhankelijk geweest van olie die uit het Midden-Oosten kwam en heeft het daar vier decennia lang zijn internationale politiek op afgestemd dan staan we vandaag voor een politieke ommekeer waarvan de gevolgen amper duidelijk zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Sterke euro dreigt Europese beurzen af te remmen

De Europese beurzen liggen goed op koers, ze zouden in 2014 wel eens de fakkel van Wall Street kunnen overnemen. Maar voorzichtigheid blijft geboden: de koers van de euro blijft maar stijgen en laat zich door niets of iemand tegen houden. Een te sterke euro kan de exportpositie van onze bedrijven ondermijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Ons pensioenstelsel in een paar minuten uitgelegd

Als we op de huidige manier doorgaan is er voor de jongeren van nu straks helemaal geen pensioen meer over. Daar verandert een gemanipuleerde rekenrente niets aan. Deze video legt het in begrijpelijke taal in minder dan even minuten uit!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Bijstand loont meer dan werken?!

Een gezin met twee volwassen kinderen krijgt - als ze alle vier bijstand aanvragen - iedere maand meer geld binnen dan een gezin waarvan de kostwinner een modaal salaris verdient. Dat blijkt uit berekeningen van het Nibud en berekeningen van Daskapital. Ondanks de geplande versobering van de bijstand blijft het verschil tussen een laag inkomen en bijstand klein.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Wees voorbereid op de preventieve bail-in

Het Europees Parlement heeft overeenstemming bereikt over de nieuwe bail-in strategie, die met ingang van 2016 in de hele Europese Unie gebruikt zal worden. De Europese Bankenautoriteit (EBA) werkt zelfs aan richtlijnen om een preventieve bail-in te kunnen starten! Spaarder, wees op uw hoede.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs