Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 26591 tot 26595
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Chinese economie groeit met 7,8 procent in derde kwartaal

De Chinese economie is in het derde kwartaal van 2013 met 7,8 procent gegroeid, zo meldt de overheid in Peking vandaag. Met dat cijfer zit China op koers om de doelstelling voor dit jaar te halen: een groeicijfer van 7,5 procent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Geen consumentenkrediet meer voor wie in het rood staat

Wie een betalingsachterstand heeft, zal in de toekomst geen consumentenkrediet meer kunnen krijgen. Dat is volgens De Tijd één van de maatregelen die minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte plant om consumenten beter te beschermen. Febelfin, de koepelorganisatie van de banken, vreest dat de maatregel duizend jobs kan kosten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

EU en Canada op zucht van handelsakkoord

De Europese Unie en Canada ronden morgen hun onderhandelingen over een handelsakkoord af. De Canadese eerste minister Stephen Harper zakt naar Brussel af om met Commissievoorzitter José Manuel Barroso het akkoord te bezegelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Pisani: ‘Goud doet weer wat het moet doen’

Voor Bob Pisani kan er geen misverstand over bestaan: goud gaat terug naar zijn basis. Namelijk geen tempering van het monetaire beleid van de Fed betekent een hogere goudprijs.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Hoe lang blijft er nog vertrouwen in de Dollar?

Ondanks dat de Democraten en de Republikeinen tot een akkoord zijn gekomen over het schuldenplafond, zien Aziatische beleidsmakers genoeg reden om zich in te dekken tegen een mogelijke financiële storm.

Alles is wederom slechts uitgesteld. Amerika schuift de schuld door.