EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26591 tot 26595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

MINT landen het nieuwe hot item

De term BRIC landen is aardig ingeburgerd geraakt. Hoog tijd voor een nieuw concept. En dat zijn de MINT landen geworden. Frontier Markets met fraaie groeikansen.

De term BRIC landen is aardig ingeburgerd geraakt. Hoog tijd voor een nieuw concept. En dat zijn de MINT landen geworden. Frontier Markets met fraaie groeikansen.

De voormalige Goldman Sachs economist Jim O’Neill is diegene die de term BRIC’s bedacht om de groeimarkten Brazilië, Rusland, India en China te overkoepelen. O’Neill is aan een nieuwe fase van zijn carrière begonnen en bruist opnieuw van de ideeën.

Hij heeft zijn aandacht van de Emerging Markets verlegd naar een aantal Frontier Markets. Simpel samengevat zijn dat landen wiens economie minder groot en minder ontwikkeld is dan die van de BRIC’s. Na enig brainstormen heeft hij weer een nieuw letterwoord bedacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Dow Jones sluit voor het eerst boven 16.000 punten

De Dow Jones is voor het eerst in de geschiedenis boven de 16.000 punten gesloten. De Amerikaanse beursindex steeg met ruim 109 punten tot een eindstand van 16.009,99. Eerder deze week bereikte de Dow Jones ook al de magische grens van 16.000, maar toen verdampte de winst dezelfde dag nog.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Koopwoningen 4 procent goedkoper

Bestaande koopwoningen waren in oktober 4 procent goedkoper dan in oktober 2012. De prijsdaling ten opzichte van een jaar eerder is een fractie kleiner dan in de voorgaande maand, toen bestaande koopwoningen 4,1 procent goedkoper waren. De index van het CBS en het Kadaster geeft de prijsontwikkeling weer van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland.

Lees verder op blikopnieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Er is zelfs geen politie als de bitcoinbank wordt beroofd.

Als de bitcoinmanie uiteindelijk een miljardenoplichterij blijkt te zijn en de bezitters zich massaal bij Antoinette Hertsenberg melden, is er geen JP Morgan Chase waar 13,2 miljard dollar (9,7 miljard euro) kan worden teruggehaald, geen Sipko Schat die de laan kan worden uitgestuurd of een Bernard Madoff die voor 150 jaar achter de tralies verdwijnt.

De enige dader is dan het worldwideweb. Zelfs de bedenker van de bitcoin blijkt onbekend te zijn, hetgeen al doet vermoeden dat de virtuele munt het schimmigste betaalmiddel in de geschiedenis is.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs