Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 26596 tot 26600
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Op zoek naar werk? U mag gratis trappen van Daems' villa vegen

"Laat werklozen een cafetaria openhouden", zo werd Rik Daems gisteren in De Morgen geciteerd. Dat is bij het ACV duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. De christelijke vakbond haalde op Twitter uit naar de politicus.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Fracking als redder in nood economie VS

De bodem van de VS bevat gigantische hoeveelheden schalie olie en gas. Een mooie meevaller in barre tijden. Kan fracking de Amerikaanse economie een nieuwe boost geven?

De Amerikanen hebben weer een reden gevonden om zich fier op de borst te slaan. De VS heeft namelijk Rusland achter zich gelaten als de grootste producent van olie en aardgas. Dat is natuurlijk te danken aan de schalie olie boom die het land in haar ban houdt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

FNV hekelt beloning commissarissen Imtech

Zeker omdat voor het bedrijf niet wil ingaan op de ''gematigde'' looneis van het personeel. Dat liet de vakbond woensdag weten.

FNV vindt het ''volsterkt verwerpelijk'' dat Imtech zijn commissarissen 40 procent meer betaalt, terwijl over de gevraagde 2,5 procent loonsverhoging voor installateurs niet eens te praten valt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Nederland blijft achter in Europees duurzame koers

De Europese Unie (EU) is goed op weg om een stuk minder broeikasgassen uit te stoten en om minder energie te gebruiken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Tea Party lid krijgt award voor de stomste uitspraak

De Tea Party in de VS doet weer eens van zich spreken. Net wat de Amerikaanse politiek nodig heeft op het moment dat de verdeeldheid op een kookpunt begint te raken.

De politieke patstelling in de VS is volgens velen vooral te danken aan de Tea Party, oftewel dat deel van de Republikeinse partij dat van dwars liggen een nationale sport heeft gemaakt. De Tea Party leden gaan met vrijwel niets akkoord dat niet voor 100 procent met hun idee├źn strookt.