Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 26626 tot 26630
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Fed vermoedt uitlekken stimuleringsbesluit

De Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, vermoedt dat sommige traders vorige week al eerder dan de officiële aankondiging op de hoogte waren van de uitkomsten van zijn beleidsvergadering. Dat meldt de beursnieuwszender CNBC vandaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Brief aan mijn bankdirecteur

Beste Bankdirecteur,

Wij kennen uw naam niet. Degene met wie wij destijds onze hypotheekpolis afsloten, is al l...ang verdwenen. We waren hem toen erg dankbaar dat hij het mogelijk maakte dat wij ons droomhuis konden kopen. Vol overtuiging gingen wij in op zijn voorstel, en zoals u weet, zijn wij tot op de dag van vandaag onze verplichtingen en afspraken netjes nagekomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Een niet te missen video van miljardair Ray Dalio over de financiële crisis

Miljardair Ray Dalio van een van de grootste hedge funds ter wereld - Bridgewater - legt aan de hand van onderstaande animatievideo uit hoe de economie werkt en hoe je een financiële crisis kan vermijden. Hij legt ook uit wat er gebeurt in de situatie waarin we ons nu bevinden. Deze video plakt je werkelijk aan het scherm voor de volledige 30 minuten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

De Canadese Warren Buffett koopt dit aandeel

Guy Gottfried wordt wel eens de Canadese Warren Buffett genoemd. Als hij een toespraak houdt, wordt er met open mond geluisterd. Guy Gottfried staat erom bekend om grote waardevolle ondernemingen te vinden voor deze aan een heropstanding beginnen.

De laatste vier keer dat hij het publiek toesprak op het Value Investing Congress stegen zijn aanbevelingen gemiddeld 67 procent aldus Wyatt Investment Research.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Wordt Israël de eerste cashloze maatschappij?

Israël is als eerste land op weg om een cashloze maatschappij te worden. De regering heeft een comité opgericht dat moet onderzoeken hoe cash geld uit de maatschappij kan worden verbannen en daaromtrent aanbevelingen doet.

De achterliggende gedachte is om burgers te verhinderen belastingen te ontduiken. In het comité zullen toplui van de politie, de belastingdienst, de witwascel van de politie en de Bank van Israël zetelen.