EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26626 tot 26630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Huizencrisis VS terug van weggeweest?

De Huizenbubbel van 2006/2007 in de States die leidde tot de Kredietcrisis van 2008 – waarvan we allemaal nog de gevolgen dragen – lijkt terug van weggeweest, althans in Noord-Amerika.  Noem het Huizencrisis BIS.  Reuters heeft het op zijn voorpagina : Leners hebben meer en meer moeite de afbetalingen van hun hypotheek na te komen; leningen die ze maakten tijdens en voor de huizenbubbel, een trend die een nieuwe klap kan toedienen aan de grote banken van het land.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de goudprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiële markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van goud- en zilverprijzen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Groot-Brittannië wil uitkeringen voor nieuwe EU-immigranten indijken

27/11/13 - 10u52  Bron: Reuters © getty. De Britse premier David Cameron heeft vandaag gezegd dat hij het moeilijker wil maken voor immigranten uit de Europese Unie om toegang te krijgen tot de Britse sociale zekerheid. Met Europa wil hij de wetten van vrij verkeer van personen heronderhandelen.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Britse economie groeit 0,8 procent

De Britse economie is in het derde kwartaal met 0,8 procent gegroeid. Dat maakte het nationale statistiekbureau woensdag bekend op basis van een tweede raming, die gelijk was aan de eerste schatting.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Maandbudget levert 40 procent Belgische gezinnen problemen op

Meer dan vier op tien Belgische gezinnen ondervinden problemen om met hun maandbudget alle uitgaven te dekken. Dat is de conclusie van een onderzoek van consumentenorganisatie Test-Aankoop bij dertienhonderd gezinnen. Eén op vijf gezinnen zegt echter geregeld of maandelijks met een tekort geconfronteerd te worden. Test-Aankoop voegt er aan toe dat de financiële toestand van de Belgische gezinnen nog verder achteruit gaat. Daarbij voert meer dan de helft aan financieel minder mogelijkheden te hebben dan vijf jaar geleden. Bovendien zegt 40 procent dat zijn financiële situatie ook het voorbije jaar nog verder is achteruit gegaan. Daardoor moeten vele gezinnen volgens Test-Aankoop op de uitgaven besparen. Meer dan de helft moet zijn vakantieplannen terugschroeven, terwijl 30 procent moeilijkheden heeft om medische zorgen te betalen en 20 procent gewag maakt van problemen met voedselaankopen. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs