EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26636 tot 26640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Belgische pensioenen tussen hamer en aambeeld

In een interview met Le Soir zet Luc Coene, de Gouverneur van de Nationale Bank van België, de aanval in op de pensioenrechten die door werklozen opgebouwd worden zonder aan het systeem bij te dragen.  Het is altijd de heilige koe van de vakbonden geweest : de zogenaamde gelijkgestelde periodes.  Wie niet werkt, in loopbaanonderbreking of met tijdskrediet is, bouwt toch mee aan zijn pensioen voor de verloren tijd, zonder effectief te hebben afgedragen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Nobelprijswinnaar waarschuwt voor 'zeepbel'

Hij doet dat in een maandag gepubliceerd interview met het Duitse blad Der Spiegel.

''Ik wil nog geen alarm slaan'', zegt Shiller. ''Maar in veel landen liggen de beurskoersen op een hoog niveau, en ook op de vastgoedmarkt zijn de prijzen sterk gestegen. Dat zou verkeerd kunnen aflopen'', aldus de 67-jarige econoom.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Deflatie grotere zorg dan inflatie

Beleggers maken zich op dit moment meer zorgen om deflatie dan inflatie. Dit in weerwil van de ongekend grote stimulansen van de centrale banken die de markten overvloedig van liquiditeiten hebben voorzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

De vergrijzing: 2 trends die demografen over het hoofd zagen en de 4 maatschappelijke gevolgen ervan

Old men of Portugal“Het begon hier in Engeland ongeveer 250 jaar geleden en het heet de demografische transitie. Europa deed er ongeveer 150 jaar over om over te schakelen van een maatschappij met een hoofdzakelijk jonge bevolking naar één met een hoofdzakelijk oudere bevolking. Nu moeten zuiderse landen diezelfde transitie doormaken in circa 25 jaar.'

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Recordaantal Walen kan lening niet meer terugbetalen

Als de cijfers van de tien eerste maanden zich doorzetten, zullen tegen eind dit jaar ruim 152.000 Waalse schuldenaren minstens één van hun leningen niet hebben kunnen terugbetalen. Vorig jaar waren dat er nog 142.100. Dat besluiten de kranten van Sudpresse uit cijfers van het Observatorium Krediet en Schuldenlast.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs