EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26636 tot 26640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

“Op een gegeven moment zal de Fed een soort goudstandaard moeten invoeren”

Er is niets dat de Federal Reserve kan doen om de huidige depressie op te lossen. De Amerikaanse economie heeft structurele veranderingen nodig en die moeten door Washington genomen worden. Maar bij de Fed denken ze nog steeds dat ze goed bezig zijn - tot de hel los barst, dan hadden ze het weer niet zien aankomen. Op dat moment zal de Fed een soort van goudstandaard invoeren, niet omdat ze dat willen - maar omdat dat de enige optie is die het vertrouwen kan herstellen, aldus Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Goud heeft alleen een correlatie met…

Een grondig onderzoek door de World Gold Council naar de correlatie van goud met andere asset classes bracht enkele verrassende uitkomsten aan het licht.

Juan Carlos Artigas, Hoofd Research bij de World Gold Council, is een overtuigd ‘believer’ in goud. Hij publiceerde een uitgebreide studie over dit edelmetaal en over de evolutie van de goudprijs, waarbij onder andere werd onderzocht naar mogelijke correlaties met andere activa klassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Recordaantal ledencertificaten Rabobank verkocht in oktober

In de afgelopen maand is er een recordaantal ledencertificaten verkocht. Dit zijn de achtergestelde leningen van de Rabobank die alleen op een interne markt verhandeld worden. Door het Libor-schandaal en door de brief die de bank in september verstuurde over de risico's van deze producten hebben veel mensen het schuldpapier verkocht. Omdat er weinig vraag naar was kocht de bank bijna alles zelf terug van de markt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

De eerste bank ging ook al op zijn gat

Het schuldenplafond, de economische crisis, een veranderende markt en het opraken van verscheidene grondstoffen. The economie kent sinds lange tijd niet zoveel onrust als nu. Het banksysteem lijkt niet goed te werken, maar desondanks gaan we gewoon verder op dezelfde manier… tot de bubbel barst. Hoe is dit systeem ontstaan?

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Zal die spaardersheffing er dan toch komen?

Een maand geleden kwam het IMF met een rapport waarin gesproken werd over een spaardersheffing. Gisteren deed het IMF een persbericht de deur uit, waarin ze feitelijk aangeven dat het een storm in een glas water is. Maar gelooft u dat? Marketupdate heeft een analyse van de spaardersheffing.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs