Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26641 tot 26645
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Exclusief: Totale productie van gouden munten sinds 1970!

Marketupdate heeft als eerste een allesomvattend overzicht gemaakt van de productie van gouden beleggingsmunten. Geen enkele andere site verzamelde zoveel data in één grafiek. Voor iedereen die interesse heeft in edelmetalen: u bent één muisklik verwijderd van een prachtige grafiek.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Nederlandse jongeren zien kans op serieuze baan somber in

Nederlandse jongeren schatten hun kansen op de arbeidsmarkt net zo laag in als Spaanse jongeren. Maar liefst 70 procent verwacht moeilijk of niet een volledige baan te kunnen vinden na afronding van de studie.

Dat stelt uitzendorganisatie Student Job International op basis van een internationale peiling onder ruim vierduizend jongeren in zes Europese landen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

BlackBerry kocht ondanks crisis deze zomer nieuw vliegtuig

De noodlijdende Canadese smartphonepionier BlackBerry, die zowat 40 procent van zijn personeelsbestand afdankt, heeft in juli nog een vliegtuig gekocht. Als onderdeel van kostenbesparingen doet BlackBerry nu noodgedwongen al zijn vliegtuigen van de hand. Dat schrijft The Wall Street Journal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Graanprijzen kunnen door Flash Drought door het dak gaan

De graanprijzen kunnen als gevolg van een zogeheten Flash Drought wel eens door het dak jagen. De VS wordt inmiddels geteisterd door een droogtegolf waarbij vooral het Midwesten – de graanschuur van de U.S. – geteisterd wordt. Deze ‘Flash Drought’ – zoals de droogteperiode in de Amerikaanse pers wordt genoemd – kan de graanprijzen explosief doen stijgen.