EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26646 tot 26650
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Iedereen wakker worden, tijd om de realiteit NU onder ogen te zien (Kijk op de week)

Het is vrijdagavond en de herfstvakantie is begonnen. Ik hoorde mijn mooie vrouw tegen mijn kind zeggen dat het spijtig is dat ze maar een week vakantie hebben. Nooit meer naar school gaan, nooit meer werken, dat zou pas plezant zijn. Maar we moeten de realiteit onder ogen zien, in het verleden zijn grote fouten gemaakt waar wij voor moeten opdraaien. We zullen dus langer moeten werken :-(

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Op de glijbaan en hard naar beneden

Sinds 2008 zijn we, maatschappelijk gezien, in een enorme stroomversnelling terechtgekomen.

Dat wat na de Tweede Wereldoorlog redelijk langzaam werd opgebouwd en nogal stabiel leek, is met een sneltreinvaart aan het verdwijnen. Vaste banen, pensioenvoorzieningen, AOW, een duidelijke leeftijdsgrens waarop je met werken zou kunnen stoppen, betaalbare huren, een goede kans op een redelijk te financieren koophuis en het adagium wie een goede opleiding heeft die vindt zeker werk. Dit alles is aan het verdwijnen. De in gang gezette neergaande ontwikkelingen zullen de komende vijftien jaar, ons land, Europa en de wereld op een nog ongekende manier gaan veranderen. We zitten op de glijbaan en gaan hard naar beneden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Alan Greenspan: shockerende onthullingen

Alan Greenspan’s Shock Revelation “We really can't forecast all that well. We pretend that we can but we can't. And markets do really weird things sometimes because they react to the way people behave, and sometimes people are a little screwy.”

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

HSBC hielp duizenden Belgen met belastingfraude

De krant De Tijd heeft de hand kun­nen leg­gen op de 3.137 ge­hei­me re­ke­ning­be­stan­den van 2.450 Bel­gi­sche cliënten van HSBC Pri­va­te Bank in Zwit­ser­land, met daarin alle interne nota's van de bank over de communicaties met de Belgische klanten. De bestanden tonen aan hoe de bankiers van HSBC actief duizenden Belgen hebben geholpen om belastingen te ontwijken, zo schrijft de krant De Tijd vandaag op haar website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

In India betalen ze tot $ 100 premie voor goud

Kapitaalcontroles die de import van goud naar India bemoeilijken, hebben zoals voorspeld volgens Mike "Mish" Shedlock voor 4 gevolgen gezorgd: 1) Tekort aan aanbod 2) Hogere prijzen 3) Florerende zwarte markt 4) Geen daling van de vraag.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs