Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 26646 tot 26650
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 september 2013

De Fed kán niét stoppen met QE

De NO-taper van de Federal Reserve was voor velen misschien een grote verrassing, maar niet voor Alasdair Macleod. Eens je een bepaalde monetaire weg volgt, is het bijna onmogelijk om ermee te stoppen, de Federal Reserve kan dus gewoon niet stoppen met quantitative easing, zo staat op Goldmoney.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Staatsschuld: iedere seconde 480 euro hoger

Ondanks bezuinigingen en lastenverzwaringen blijft de staatsschuld van Nederland ook het komende jaar stevig oplopen. Iedere dag komt er gemiddeld 41 miljoen euro bij.

Iedere minuut loopt de schuld met bijna 29 duizend euro op. En elke seconde tikt Z24′s Staatsschuldmeter iets meer dan 480 euro verder omhoog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Gratis benzineauto om op vakantie te gaan moet elektrisch rijden stimuleren

Een gratis benzineauto in de vakantieperiode moet het voor Nederlanders aantrekkelijker maken om voortaan elektrisch te gaan rijden. Vier grote Nederlandse leasemaatschappijen, een laadpaalaanbieder, Natuur & Milieu en Milieudefensie lanceren vandaag een campagne om Nederlandse leaserijders te verleiden om nog dit jaar over te stappen op een elektrische auto.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Koop goud want Goldman Sachs is bearish

Een nieuwe invloedrijke stem heeft zich laten horen in het koor van de goudpessimisten. Goldman Sachs vreest dat het terugtrekken van de steunmaatregelen door de Fed de goudprijs verder onder druk kan zetten. Onder druk zetten is misschien zelfs nog wel zachtjes uitgedrukt.