Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 2666 tot 2670
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

'Duizend werknemers Goldman Sachs van Londen naar Frankfurt'

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

Ook zijn er plannen om het personeelsbestand in de Britse hoofdstad te halveren naar drieduizend, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag op basis van anonieme bronnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

Hoeveel geven de Britten uit aan de EU?

Het afgelopen jaar werden we geconfronteerd met een grote verrassing die met name in de Europese Unie als een bom insloeg. De meerderheid van de Britse bevolking koos voor een Brexit en de vraag is hoeveel schade dit gaat opleveren aan de eenheid van de Europese Unie. Nu het eerste schaap over de dam is kunnen er immers meer gaan volgen.

Een van de kritiekpunten op de Europese Unie is dat de lasten groter zijn dan de baten. Vorige week liet de Britse overheid weten hoeveel ze in het jaar 2016 hebben uitgegeven aan de Europese Unie, en de uitslag kan u wellicht gaan verrassen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

De enige manier om écht stinkend rijk te worden

Je hebt slechts 1 investering nodig! Echt stinkend rijk worden, in de vorm van kapitaal (en niet levensvreugde) kan je al bereiken door één opportuniteit te grijpen. Het enige dat je moet doen is al je geld investeren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2017

De wereld op zijn kop in Davos

De grootste discussie rond de aangekondigde harde Brexit is: wat wordt uiteindelijk de afscheidsboete van de Britten? Ze hebben zich de afgelopen jaren immers nog gecommitteerd aan EU-programma's waaraan ze nog moeten bijbetalen, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Bovendien: ook als er wél een deal komt tussen EU en Groot-Brittannië, dan moet het Britse parlement nog overtuigd worden. En May heeft gezegd: geen deal is beter dan een slechte deal. Daar is Kees het niet helemaal mee eens. 'Je kunt zeggen dat geen deal macro-economisch beter is dan een slechte deal. Maar micro-economisch kun je voor bedrijven beter een sléchte deal hebben dan géén deal.'

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 20 januari 2017

"Als er geen oplossing komt, zijn duizenden banen op Brussels Airport bedreigd"

Niet alleen de 747-cargovliegtuigen, maar ook toestellen als de 787 Dreamliner dreigen getroffen te worden door de strengere geluidsnormen die Brussel wil hanteren. "Als er geen oplossing wordt gevonden, zijn duizenden banen bedreigd", verklaarde Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport Company, vanavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de luchthavenuitbater. Hij roept de Brusselse regering op de beslissing uit te stellen en tot een stabiel vliegkader te komen.