EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26651 tot 26655
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Ruim 229.000 werklozen in Vlaanderen in oktober

Vlaanderen telde eind oktober 229.127 niet-werkende werkzoekenden. Dat zijn er 18.621 of 8,8 procent meer dan vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA). De werkloosheidsgraad in Vlaanderen komt daarmee uit op 7,73 procent. Bij de vrouwen is dat cijfer 7,82 procent, bij de mannen 7,65 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

DSK waarschuwt Europa voor een gitzwarte toekomst

"Niemand gelooft nog dat de huidige Europese dirigenten in staat zijn om de problemen op te lossen".

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Wall Street: de bull market is nog maar halverwege

Voert hebzucht alweer de boventoon op Wall Street? Of is het juist zo dat de kalme, maar gestage klim van de beurzen nog niet tot extreme hebzucht heeft geleid?

Nog niet zo lang geleden gold op de beurs van Wall Street Gordon Gekko’s “greed is good“, het anthem dat acteur Michael Douglas legendarische bekendheid bezorgde in de film Wall Street. Het eerste deel van deze film gaat al aardig wat jaartjes terug in de tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

zien hoe een hacker in een paar dagen tijd 100.000 euro bij elkaar steelt

Vorige week verscheen er ineens een vrij bijzonder filmpje op mediawebsite Dumpert. In de video is te zien hoe een hacker in een paar dagen tijd 100.000 euro bij elkaar steelt van internetgebruikers die helemaal niets in de gaten hebben. De video is ondertussen al meer dan 90.000 keer bekeken.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

S&P: huizenprijzen stijgen vanaf 2015

De daling van de huizenprijzen in Nederland komt volgend jaar ten einde, waarna er vanaf 2015 een licht herstel zal ontstaan op de huizenmarkt. Dat voorspelt kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) in een maandag gepubliceerd rapport.

Lees verder op telegraaf.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs