EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26656 tot 26660
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Treinstaking treft vooral Wallonië

In Wallonië is het treinverkeer zwaar verstoord door de staking van de niet-erkende, kleine vakbond ASTB. In Vlaanderen ondervindt vooral de as Oostende-Eupen, de langste van het land, hinder. Op verschillende verbindingen in Wallonië, onder meer Namen-Aarlen en Namen-Luxemburg, zijn treinen afgeschaft. In Vlaanderen verloopt ook het verkeer op de lijn Oostende-Kortrijk moeilijk. In het Brusselse zijn vooral problemen met treinen uit Vorst en Schaarbeek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Ex-topman Belgocontrol vindt 115.000 euro niet genoeg

De federale regering heeft beslist dat Jean-Claude Tintin, de vroegere topman van luchtverkeersleider Belgocontrol, een vertrekvergoeding van 230.000 euro bruto krijgt, of ongeveer 115.000 euro netto. Tintin, die een PS-stempel heeft, had 530.000 euro gevraagd en is van plan zijn oud-werkgever voor de rechtbank te slepen. Dat schrijft La Libre Belgique.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Helft bedrijfsleiders dreigt met ontslagen

Indien de regering voor de verkiezingen geen "sterk signaal" geeft, dan voorspelt de helft van de bedrijfsleiders ontslagen. En wat voorligt -een lagere btw op elektriciteit- is niet sterk genoeg. "Het moet meer zijn", zegt Pieter Timmermans, topman van het VBO, vandaag in Het Nieuwsblad naar aanleiding van het overleg tussen de federale regering en de gewesten over de concurrentiekracht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Een investering die 60 keer over de kop gaat

Rijk worden met één goede investering. Wie denkt dat dit tegenwoordig zelden meer mogelijk is, doet er goed aan nu verder te lezen, want het kan wel, nog steeds.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

'Veel werknemers bereid tot loonoffer'

Een op de drie werknemers zou een lager loon accepteren als hij daardoor een ontslag kan voorkomen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs