Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 26666 tot 26670
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Koop goud want Goldman Sachs is bearish

Een nieuwe invloedrijke stem heeft zich laten horen in het koor van de goudpessimisten. Goldman Sachs vreest dat het terugtrekken van de steunmaatregelen door de Fed de goudprijs verder onder druk kan zetten. Onder druk zetten is misschien zelfs nog wel zachtjes uitgedrukt.

Bron: haarlemsdagblad.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Merkel en macro's domineren beursweek

Zondag wint Angela Merkel volgens de peilingen de verkiezingen, maar de grote vraag is met welke coalitiepartner ze in zee gaat. Volgens de peilingen is er op dit punt een nek-aan-nekrace gaande tussen Merkels huidige bondgenoten van de Freie Demokratische Partei (FDP) en haar tegenstrevers van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD). De uitkomst kan effect hebben op het Duitse beleid ten aanzien van Europa en wordt daarom met veel interesse afgewacht door de financiƫle markten.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Consument pessimistisch

De vertrouwensindex van het statistiekbureau kwam uit op min 33, onveranderd vergeleken met augustus. Consumenten waren wat negatiever over de ontwikkeling van hun eigen financiƫle situatie voor het komende jaar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Uitgelicht: de 2014 zilveren Kookaburra kilomunt

De nieuwe 2014 zilveren Kookaburra munten zijn inmiddels verkrijgbaar. Ieder jaar brengt het munthuis van Australie nieuwe gouden en zilveren munten op de markt. Ook Goudstandaard biedt deze munten aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Kookaburra munt van 1 kilogram is door de lage BTW een gunstig alternatief voor een zilverbaar van 1 kilogram.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Duitser kiest voor portemonnee

De verkiezingsuitslag in Duitsland spreekt boekdelen: Angela Merkel komt zoals verwacht als grote winnaar uit de bus. Later vandaag komt de definitieve uitslag, maar vast staat dat Merkel een ruime overwinning heeft geboekt bij de Duitse parlementsverkiezingen afgelopen zondag.