Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26671 tot 26675
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Uitgelicht: de 2014 zilveren Kookaburra kilomunt

De nieuwe 2014 zilveren Kookaburra munten zijn inmiddels verkrijgbaar. Ieder jaar brengt het munthuis van Australie nieuwe gouden en zilveren munten op de markt. Ook Goudstandaard biedt deze munten aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Kookaburra munt van 1 kilogram is door de lage BTW een gunstig alternatief voor een zilverbaar van 1 kilogram.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Duitser kiest voor portemonnee

De verkiezingsuitslag in Duitsland spreekt boekdelen: Angela Merkel komt zoals verwacht als grote winnaar uit de bus. Later vandaag komt de definitieve uitslag, maar vast staat dat Merkel een ruime overwinning heeft geboekt bij de Duitse parlementsverkiezingen afgelopen zondag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Chinese industriële productie groeit

De Chinese industrie heeft in september duidelijk aan kracht gewonnen. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerde voorlopige schatting van de zogenoemde HSBC-inkoopmanagersindex.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Dagploeg 101-centrale in Oost-Vlaanderen legt werk neer

In Gent legt vanaf 07.00 uur de dagploeg van de noodcentrales 101/112 (dringende politiehulp) het werk neer. Dat bevestigt Jo Schelstraete (ACOD Overheidsdiensten). Burgers kunnen op de noodnummers nog steeds terecht, want federale politiemensen nemen de taken over.

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Grootste humanitaire ramp ter wereld

Conflictmineralen die voor de productie van smartphones worden gebruikt financieren de bloedige strijd in Congo-Kinshasa. National Geographic-journalist Jeffrey Gettleman spreekt van “de grootste humanitaire ramp ter wereld”.