Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26686 tot 26690
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Griekenland, Spanje en Portugal gebaat bij regeringswissel Duitsland''

Landen als Griekenland, Spanje en Portugal zullen waarschijnlijk niet rouwig zijn als de huidige regeringscoalitie in Duitsland na de verkiezingen het veld moet ruimen. Een coalitie tussen de CDU van Angela Merkel en de sociaaldemocratische SPD zal waarschijnlijk iets sneller bereid zijn om deze landen financiëel te steunen, voorspelt de Nederlandse ABN Amro-econoom Aline Schuiling.

Bron: geertkimpen.com
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Met verbijstering volg ik het financiële nieuws op radio, tv en in de kranten

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar met verbijstering volg ik het financiële nieuws op radio, tv en in de kranten. Voor het eerst in mijn leven heb ik een soort van onderbuik gevoel over een mondiale crisis die zijn weerga niet kent. Ik ben nochtans geen doemdenker. Maar het slechte nieuws dat onafgebroken over ons heen dondert, boezemt me angs...t in.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Ons kent ons : hoe verging het de kopstukken van de crisis?

5 Jaar na de val van Lehman Brothers is er ogenschijnlijk wel wat veranderd maar…wat als dezelfde mensen nog altijd aan de touwtjes trekken? Kan je dan nog van echte verandering spreken? In buurland België is het in ieder geval nog altijd : meet new boss, same as old boss, om met Gerald Celente te spreken…

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Mini-docu: De voedselbonnen economie van Amerika

In de VS maken ongeveer 48 miljoen mensen gebruik van voedselbonnen. Met een speciale creditcard kunnen ze iedere maand een bedrag aan eten en drinken betalen. Het programma kost de overheid al meer dan 5x zoveel als in 2000. In Amerika bestrijden ze de armoede met nog meer schulden en met de geldpers.

Bron: dvhn.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Noorderling wil betalen voor landschap en dierenwelzijn

GRONINGEN - Burgers willen best iets meer voor voedsel betalen als boeren meer zorg hebben voor dierenwelzijn, landschap, weidevogels en volksgezondheid.

Dit blijkt uit een enquête van Dagblad van Noorden, Leeuwarder Courant, boerenorganisatie LTO Noord en de noordelijke milieufederaties over schaalvergroting in de landbouw. Bijna 4250 Friezen, Groningers en Drenten deden daaraan mee.