EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26686 tot 26690
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Banken regeren de wereld. Politici zijn de pipo’s die liegen!

Het zijn allemaal bandieten die er nu voor gaan zorgen dat onze rekeningen worden leeggehaald. Dit plan van de BIS bestaat al sinds 2010. Denk nu niet dat onze Europese politici op dat ‘pientere’ idee zijn gekomen. Politici zijn herkauwers. Zij doen gewoon wat banken willen!

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Electrolux schrapt 2.000 banen na slechte resultaten

De Zweedse fabrikant van huishoudapparatuur Electrolux gaat 2.000 banen schrappen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt bij de presentatie van tegenvallende resultaten voor het derde kwartaal van dit jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Twitter wil met 70 miljoen aandelen naar de beurs

Twitter wil circa 70 miljoen aandelen naar de beurs brengen voor een prijs van 17 tot 20 dollar per stuk. Dat staat in documenten die vandaag werden ingediend bij beurstoezichthouder SEC. Het aantal aangeboden aandelen is 13 procent van het totale aandelenkapitaal.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Topman IBM erg optimistisch over Bitcoin

De vanuit Londen opererende Brown ziet de toekomst van decentrale digitale munteenheden erg positief in. Volgens hem zal Bitcoin bovendien méér blijken dan enkel een ruilmiddel en een betaalplatform. Het bitcoinprotocol is voor Brown een “erg gesofistikeerd, wereldwijd gedistribueerde boekhouding voor [eender welk soort van] activa”.  Bitcoin kan dienen als platform voor een toekomst vol innovatie. Zo kan het bijvoorbeeld perfect mogelijk zijn dat een bedrijf later de overdracht van haar aandelen aan een bepaalde bitcointransactie gaat vastkoppelen, om daarna de dividenden uit te keren aan om het even wie de bitcoins uit die transactie bezit.*

Lees verder op debitcoin.org

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs