EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26686 tot 26690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Leden FNV willen 3 procent loonsverhoging

''Overal waar dat kan, moet de koopkracht van werknemers worden verbeterd met 3 procent loonsverhoging'', vindt het ledenparlement.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Televisiezenders dreigen met stappen tegen Bhaalu

Bhaalu, dat zichzelf de nieuwe tv-ervaring in België noemt, wordt vandaag in Vlaanderen gelanceerd. Dat nieuwe platform laat gebruikers onder meer toe om hun opnames onbeperkt in de cloud op te slaan en die via Facebook en Twitter aan elkaar aan te raden. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële groep VMMa (VTM en 2BE) beraden zich over stappen tegen het nieuwe mediaplatform.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Rutte positief over economie

Premier Mark Rutte voelt dat Nederland aan de vooravond staat van ''een nieuw begin'' en het land ''weer op stoom" begint te komen. Rutte zei dat zaterdag aan het slot van een VVD-congres in Den Bosch.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

President Portugal laat Grondwettelijk Hof deel van begroting 2014 onderzoeken

Het Portugese Grondwettelijk Hof zal zich op vraag van president Anibal Cavaco Silva buigen over een belangrijke en omstreden maatregel in de begroting van 2014. Het gaat om de besparingen van bijna 10 procent op de pensioenen van de ambtenaren. Cavaco Silva heeft het Hof gevraagd na te gaan of het wetsvoorstel, dat op 1 november aangenomen werd door het parlement als onderdeel van het Portugese besparingsbeleid, conform de Grondwet is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Twitter: markt niet overtuigd van succes

De IPO van Twitter kan zonder enige vorm van discussie als geslaagd worden beschouwd. Hoe kijkt de markt nú aan tegen het bedrijf? Is de grote massa om, of blijft men worstelen met het verdienmodel van het social media bedrijf?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs