Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 26701 tot 26705
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Brusselse regering wil jaarlijks 6.000 nieuwe woningen

De Brusselse regering wil per jaar 6.000 nieuwe woningen realiseren tegen het jaar 2020 om de bevolkingsgroei op te vangen.

Bron: deredactie.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Fortis was een proefkonijn, zegt Verwilst. "Want niemand was op zo'n crisis voorbereid. Wij niet, de overheid niet, de internationale financiële wereld niet." Vijf jaar na het debacle bij Fortis wijst Verwilst niemand met de vinger. "Fout" noemt hij een relatief begrip, "omdat de wijsheid altijd achteraf komt."

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Verzekeraars gaan brandschade vaker verhalen

Bedrijven die zijn getroffen door brand, krijgen voortaan vaker te maken met verzekeraars die gebruikmaken van hun recht de schade te verhalen, als de brand is veroorzaakt door overtreding van de veiligheidsvoorschriften of door onzorgvuldigheid.

Bron: rectec.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

UWV zoekt 130 trainees en bewijst een rotte organisatie te zijn.

Het UWV zoekt 130 trainees zonder werkervaring. Zo blijkt uit deze advertentie op hun eigen site. Een mooie kans voor veel startende recruiters denk ik, veel net afgestudeerde P&O’ers, maar aan de andere kant geeft de advertentie ook een duidelijk inkijkje in het beeld dat het UWV van de markt heeft en hoe ze als organisatie in de wereld staan. Want er staan toch wel een aantal dingen in die ik… twijfelachtig vind.

Bron: adbroere.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Honderd jaar FED

Honderd jaar FED : een andere en vernieuwende visie

Het Federal Reserve System, beter bekend als de FED, het stelsel van centrale banken in de VS, is ontstaan doordat op 22 december 1913 de Federal Reserve Act door het Congres werd geloodst.