Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 26711 tot 26715
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

'Afbouw steunprogramma Fed mogelijk vanaf oktober'

De Federal Reserve zou het steunprogramma voor de economie nu vanaf oktober kunnen afbouwen. Dat zei Fed-bestuurder James Bullard vrijdag.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

Poppenkast: verwarring en tegenstrijdigheden

Wie de laatste jaren de politici en de politiek nog een beetje volgt die moet inmiddels toe zijn aan heel veel rustgevende middelen en een dwangbuis om spasmen tegen te gaan. Poppenkast links en rechts, van boven en beneden. Als gewoon mens is het om gek van te worden. Alleen Jan Klaasen kan er nog jaloers op zijn.

Zo veel verwarring en tegenstrijdigheden, steeds weer nieuwe verrassingen. Nieuwe uitleg, herinterpretaties en het oprekken van uitspraken en besluiten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

Fitch verlaagt rating Kroatië tot rommelniveau

Het ratingbureau Fitch heeft de kredietscore van Kroatië één niveau verlaagd, van BBB- tot BB+, in feite rommelniveau. Fitch verwijst naar de verslechterde begrotingsperspectieven voor het land en de krimp van de economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

Weekend TV – Quid Taper

We hebben er (alweer) een historisch week opzitten voor de financiële markten. In de voorbije dagen werd immers duidelijk dat Bernanke de markten maandenlang een taper-wortel heeft voorgehouden, om deze dan uiteindelijk terug in te trekken.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 20 september 2013

E-mails oud-topman Fortis op straat

De Vlaamse zakenkrant De Tijd publiceert zaterdag een overzicht van de val van het Belgisch-Nederlandse financieel concern, maar gaf vrijdag al wat informatie.

Het gaat om een e-mail van eind juni 2008 van Lippens aan de topman van Fortis Jean-Paul Votron. Daarin uit Lippens zijn zorgen over de staat van de bank-verzekeraar.

Maar tegenover aandeelhouders is Lippens heel kort na die e-mail vol lof over Fortis en van zorgen is geen sprake, aldus de krant.