EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26711 tot 26715
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Grieken zijn 40 procent armer dan in 2008

Door de economische crisis en de daaropvolgende besparingsmaatregelen is de gemiddelde Griek veertig procent armer geworden dan hij in 2008 was. Dat meldt ELSTAT, de Griekse dienst voor statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Vermogensbeheerder heeft nog steeds het nakijken

De meeste vermogensbeheerders weten het rendement van de markt niet te verslaan. Hoe meer jaren er verstrijken, hoe kleiner de kans wordt dat uw vermogensbeheerder de markt weet te verslaan. Duurbetaalde hedgefondsen hebben sinds 2003 een rendement behaald van gemiddeld 17%, terwijl de S&P 500 beursindex als geheel 61% opleverde. Waar zit de toegevoegde waarde van de vermogensbeheerder?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Euro meer dan 1,38 dollar waard

Aan het begin van de middag noteerde de euro op exact 1,38 dollar, na een tussentijdse piek op 1,3822 dollar. Die waarde werd voor het laatst op 9 november 2011 overtroffen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Inkomenskloof wordt steeds vaker ook geografisch merkbaar

Middenstandsbuurten worden in de Verenigde Staten steeds zeldzamer. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Cornell University en de Stanford University. Opgemerkt wordt dat in het begin van de jaren zeventig nog 65 procent van de Amerikaanse gezinnen in middenstandswijken woonde, maar op het einde van het voorbije decennium was dat afgenomen tot 42 procent. Meer dan Ă©Ă©n derde van alle Amerikaanse gezinnen wonen nu in rijke ofwel arme wijken. Dat betekent een verdubbeling tegenover het begin van de jaren zeventig. De grote reden voor deze toenemende segregate in de Amerikaanse gemeenschap moet volgens de onderzoekers worden gezocht in de groeiende inkomenskloof.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Column Kees de Kort | Wie moet dat betalen?

De ECB gaat 124 banken in 18 landen doorlichten, waarvan 7 in Nederland: de opmaat naar een Europese bankenunie. "Het is een bijzonder verhaal", vindt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs