EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26711 tot 26715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Twitter: markt niet overtuigd van succes

De IPO van Twitter kan zonder enige vorm van discussie als geslaagd worden beschouwd. Hoe kijkt de markt nĂş aan tegen het bedrijf? Is de grote massa om, of blijft men worstelen met het verdienmodel van het social media bedrijf?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Marktkapitalisatie Bitcoin stijgt naar $10 miljard

De marktkapitalisatie van Bitcoin (aantal Bitcoins in omloop x de prijs per stuk) heeft zaterdag 23 november de 10 miljard dollar bereikt.

Dat bedrag is evenveel als wat het de Verenigde Staten heeft gekost om General Motors te redden en wat Nederland kwijt is door de recessie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Bijna uit de crisis?

Na ruim 5 jaar kruipen we voorzichtig uit de crisis. Mensen houden hun geld nog steeds vast en blijven angstvallig zitten met huis en baan om zo zekerheden maar te gewaarword te houden.

Lees verder op gekkewereld.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Rutte: Wilders slaat door over Europa

Premier Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders „doorslaat” als het gaat over Europa. Wilders wil geen euro, wil dat we uit de EU gaan en vindt dat we nu ook al geen lid meer mogen blijven een Europese vrijhandelsassociatie, zei hij. Volgens Rutte zet de PVV-leider daarmee 300.000 banen in de Rotterdamse haven en tienduizenden banen elders op de tocht.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Ondertussen in de Eurozone

De economische groei hapert in de Eurozone. De ECB hoopt het herstel een zetje in de goeie richting te geven met een renteverlaging, en krijgt kritiek uit (vooral) Duitsland en Nederland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs