EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26731 tot 26735
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Draghi opent doos van Pandora: 'Sommige banken moeten de stresstest falen'

Pandora's BoxSomige banken zullen niet slagen voor de stresstest waaraan ze binnenkort worden onderworpen. Dat heeft Mario Draghi, de voorzitter van de Europese Centrale Bank, gezegd in een interview met Bloomberg Television. “Als ze moeten zakken, dan zullen ze zakken. Daar bestaat geen twijfel over”, aldus Draghi, die daar aan toevoegde dat niet enkel de geloofwaardigheid van het onderzoek op het spel staat, maar ook liet uitschijnen dat dit evenzeer voor de ECB zelf geldt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Noodlijdende gemeenten verhogen belastingen

Negentien Vlaamse gemeenten hebben hun belastingen dit jaar verhoogd. Volgens de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) is dat het topje van de ijsberg en volgen er in 2014 nog veel meer belastingverhogingen. De organisatie vreest ook voor 15.000 lokale jobs. Dat schrijft De Morgen vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Dochter Bank of America schuldig aan fraude

Het bedrijf Countrywide misleidde de hypotheekinstellingen Fannie Mae en Freddie Mac, oordeelde de jury in New York woensdag.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Zuckerberg rijkste CEO in Noord-Amerika

Mark Zuckerberg staat bovenaan de lijst van bedrijfsleiders met het hoogste loon in Noord-Amerika. De topman en stichter van de sociale netwerksite Facebook verdiende in 2012 liefst 2,28 miljard dollar (1,65 miljard euro). Dat blijkt uit de nieuwe lijst van GMI Ratings.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Zorgpremie in 2015 met €50,- omhoog

Zorgpremie In 2015 Gaat Stijgen Met Minimaal 50 Euro

Zorgpremie In 2015 Gaat Stijgen Met Minimaal 50 Euro

Dinsdag maakte Achmea – het grootste zorgverzekeringconcern van Nederland – een groot deel van haar premies bekend voor 2014. Zo gaat de zorgpremie dalen tussen de 75 en 114 euro dalen op jaarbasis bij onder meer Zilveren Kruis en Agis. Hiervan kan de Nederland dit jaar mooi profiteren, maar deze verlaging zal wel van korte duur zijn. De premie voor de zorgverzekering zal namelijk in 2015 al weer gaan stijgen met minimaal 50 euro op jaarbasis.

Lees verder op zorgwijzer.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs