Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 26731 tot 26735
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

JPMorgan schikt voor bijna 1 miljard dollar

JPMorgan heeft een schikking getroffen met diverse toezichthouders in de 'London Whale'-zaak. De Amerikaanse bank betaalt 920 miljoen dollar (679 miljoen euro) en heeft toegegeven dat er fouten zijn gemaakt in het Londense handelskantoor en het toezicht daarop. Dat maakte de Federal Reserve vandaag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Marc Faber: "Verstandige mensen kopen goud"

Volgens Marc Faber kopen verstandige mensen goud als een verzekering tegen financiële rampspoed. Heeft hij gelijk? Of predikt hij voor eigen parochie?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Strategie van de Fed werpt niet de gewenste vruchten af

De Amerikaanse centrale bank heeft een dubbel mandaat. Ze moet niet alleen prijsstabiliteit nastreven maar ook volledige werkgelegenheid. Op geen van beide gebieden heeft de Fed het gewenste resultaat bereikt. De target voor inflatie ligt op twee procent wat een gezond niveau mag worden genoemd.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Greg McCoach: Goud binnen 5 jaar naar een koers van 10.000!

Obligaties gedekt door goud als vervanger voor de klassieke goudstandaard

Interessant interview met een van de bazen van AmeriGold, Greg McCoach. In dit interview legt hij uit waarom hij denkt dat de goudkoers binnen nu en vijf jaar naar de 10.000 dollar zal gaan stijgen. Hiervoor noemt hij diverse redenen, waardoor hij op het eerste gezicht een valide standpunt heeft. De jump die de actuele goudkoers gister maakte na aanleiding van het nieuws van de FED dat men niet gaat beginnen met taperen is in ieder geval een stap in de goede richting.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Google gaat de strijd aan met de dood

Het ontbreekt Google bepaald niet aan ambities. De internet zoekmachine gigant heeft zijn pijlen recentelijk gericht op de gezondheidssector.

Google heeft nog net geen license to print money, maar het bedrijf genereert elk kwartaal miljarden aan cash. Gevolg is dat het bedrijf naarstig op zoek is naar een bestemming voor deze miljarden en daarmee geregeld uitstapjes maakt buiten de eigen sector.