EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26736 tot 26740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Carl Icahn: beurscorrectie kan pijnlijke affaire worden

Miljardair en ‘loud mouth’ Carl Icahn is nooit te beroerd zijn uitgesproken visie kenbaar te maken. Voor wie het weten wil: Icahn vreest dat een correctie op de beurzen wel eens op een pijnlijke affaire zou kunnen uitdraaien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

'Fed kan einde steunprogramma opvangen'

De Federal Reserve kan het stopzetten van het steunprogramma voor de Amerikaanse economie opvangen. Dat zei Dennis Lockhart, president van de Federal Reserve Bank of Atlanta, vrijdag tegen nieuwszender CNBC.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

DSK voorspelt nachtmerriescenario voor de EU

Politici zijn altijd sterk in het mooier doen uitschijnen dan alles is. Het is pas als een politici van zijn troon valt, dat hij de waarheid begint te spreken. Zo ook, Dominique Strauss-Kahn. Deze gevallen Franse 'engel' neemt het nu op tegen de Europese politiek in plaats van dat hij President van Frankrijk was geworden. Hij voorspelt een rampscenario voor de Europese Unie, zo staat op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

IJsland verbaasde de wereld met zijn snel economisch herstel... en betaalt daarvoor een gruwelijke prijs

Iceland. De OESO-landen verbruiken gemiddeld 10% meer antidepressiva dan tien jaar geleden. Dat blijkt uit een rapport dat de economische denktank donderdag publiceerde.

Die stijging heeft alles te maken met de groeiende bewustwording rond depressie, wat op zijn beurt de verkoop van geneesmiddelen die eraan kunnen verhelpen sociaal meer aanvaardbaar heeft gemaakt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs