Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 26741 tot 26745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

De meeste Europese banken zijn failliet

Dat de Europese financiële sector er slecht aan toe is, weten we allemaal. Na wat er in Cyprus gebeurde, komen er nieuwe stress tests in Europa. De vorige stress tests waren een maat voor niets, zelfs Dexia slaagde in de test - en we weten allemaal hoe het daarmee vergaan is. Maar opvallende genoeg doen de andere Belgische banken het zo slecht nog niet.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Miljoenenorder voor NL ingenieurs om olie uit plastic te maken

Het Nederlandse ingenieursbureau Petrogas heeft een megaorder binnengesleept met installaties die olie maken uit plastic afval.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Nederlandse topvrouwen willen “change”

Hoe kan de BV Nederland overleven? Het moet anders, dat in ieder geval.  Tezamen hebben 75 Nederlandse topvrouwen een veranderagenda opgesteld : “Nederland heeft meer lef nodig!”  Het land moet opnieuw uitgevonden worden en dat is mensenwerk…maar vooral vrouwenwerk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Dit zal zorgen voor een hogere goudprijs op lange termijn

Via de United States Geological Survey (USGS) kan je aan alle gegevens geraken betreffende de goudmijnen in de Verenigde Staten. Wat de productie betreft is de Verenigde Staten een goede indicatie voor de globale trend aangezien de VS de derde grootste goudproducent ter wereld is. Uit de gegevens van het USGS blijkt dat de goudproductie al lange tijd in een dalende trend zit. Dit moet uiteindelijk leiden naar een hogere goudprijs.

Het belang van de productie op de goudprijs is tweeledig: 1) nieuwe productie is goed voor 2/3 van het totale aanbod aan goud - 2) het zijn de zwakste handen (de goudmijnen) op de markt die hun goud moeten verkopen. Een daling van de productie moet dus op een andere manier opgevangen worden om het jaarlijkse aanbod van 4.400 ton te vrijwaren.

Bron: hypotheeksteun.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Gevolgen prinsjesdag voor uw hypotheek

Gevolgen troonrede voor uw hypotheek

De laatste jaren is de troonrede een opsomming van lasten verzwaringen, verlies van koopkracht en andere ellende. Niet in de laatste plaats ook met grote gevolgen voor uw hypotheek. De hypotheek plannen die de overheid op prinsjesdag heeft gepresenteerd hebben wij voor u overzichtelijk onder elkaar gezet.