EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26741 tot 26745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

"Huren zijn veel te hoog!"

Uit een onderzoek dat vandaag gepubliceerd werd door de Harvard University blijkt dat de huurder in de VS steeds slechter af is. In 1960 betaalde slechts een kwart van de huurders meer dan 30% van hun inkomen aan huur, nu is dat de helft. Voor 28% van de huurders is meer dan de helft van het maandinkomen al bestemd voor de huur. De situatie is sinds het uitbreken van de crisis alleen maar slechter geworden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Het volgende land dat zijn goud terug wil

Het was enige tijd stil rond de repatriatie van goud. Na Venezuela zette vooral Duitsland de toon om het fysieke goud dat zij in bezit hebben, terug binnen de eigen landsgrenzen te brengen. Daarna volgde ook nog Nederland, Finland en Zwitserland. Nu gaan er ook steeds meer stemmen op dat Australië zijn goud wil terughalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Enorme run op goud in Turkije

Goud blijkt niet alleen in Azië sterk in trek, ook Turkije heeft het afgelopen jaar volop geprofiteerd van de lage goudprijs. Turkije importeerde een record hoeveelheid van 271 ton goud t/m november.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Madoff over gevangenis: ‘Beter dan dit wordt het niet’

Bernie Madoff vindt dat het piramidespel dat hij jarenlang gaande hield niet echt zijn schuld is. De mensen die bij hem investeerden hadden beter moeten weten, vertelt hij in de gevangenis.

Bernie Madoff vindt dat het piramidespel dat hij jarenlang gaande hield niet echt zijn schuld is. De mensen die bij hem investeerden hadden beter moeten weten, vertelt hij in de gevangenis.

Wall Street Journal-verslaggever Sital Patel sprak twee uur lang met Madoff in zijn gevangenis in North Carolina. Hij was vrolijk tijdens het gesprek en maakte grapjes, bijvoorbeeld over de penitentiaire inrichting waar hij zit. “Beter dan dit wordt het niet”, zei Madoff, die de gevangenis een “soort vakantiekamp” noemde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

In verdediging van de 1%... Economische ongelijkheid verdedigen is onpopulair, maar daarom niet onjuist

Één van ’s werelds bekendste en meest gerespecteerde economen, Gregory Mankiw van Harvard, werd recentelijk op een storm van protest getrakteerd nadat hij een artikel publiceerde met de titel ‘Defending the One Percent’ (PDF). Zijn doodzonde volgens linkse opiniemakers: de afwijzing van het dogma van economisch egalitarisme.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs