Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 26741 tot 26745
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

China en Vietnam werken aan valutaswap

China bouwt verschillende valutaswaps om haar afhankelijkheid van de dollar te verkleinen en tegelijkertijd het gebruik van de eigen munt aan te moedigen. Vorige week sloot de Chinese centrale bank nog een belangrijke valutaswap met de ECB en nu zoekt de supermacht ook toenadering tot Vietnam. De twee Aziatische landen willen op verschillende vlakken de samenwerking bevorderen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Mainstream media vs alternatieve media : we worden dom gehouden! (deel 2)

Vervolg van deel 1.  Een uitspraak van de zwarte Amerikaanse activist Malcolm X (1925-1965) : “The media is te most powerful entity on earth  They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that’s power.  Because they control the minds of the masses”.  Nog meer interessants vanwege de alternatieve media, waarvan Biflatie met veel genoegen, interesse en enthousiasme deel uitmaakt…

Bron:
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Grieken zijn radeloos

Gezocht: noodfonds voor Griekse burgers

“De Griekse bailout was geen programma voor Griekenland, maar voor de eurozone zelf.”

De Wall Street Journal schreef maandag wat iedereen al wist, maar nu bevestigd wordt door insiders. De Trojka stuurde een zak met geld naar Griekenland, zonder schuldherstructurering te overwegen, om te voorkomen dat dat de Franse en Duitse schuldeisers in de problemen zouden komen. Europese leiders wilden hun eigen fragiele banken niet in gevaar brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

De smartwatch gaat uw leven op zijn kop zetten

Smartphones en tablets vliegen als warme broodjes over de toonbank. Daarmee bent u er echter nog niet. De volgende killer app komt er alweer aan: de Smartwatch. Kopen?

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Vier volle werkdagen op toilet

Nederlandse werknemers brengen meer dan 33,5 uur per jaar in de toiletruimte van het bedrijf door, of voor wie snel rekent: vier volle werkdagen.

Zo blijkt uit een onafhankelijk, wereldwijd onderzoek naar hygiëne in kantooromgevingen onder 6.000 kantoormedewerkers. Nu het griepseizoen nadert, brengt Initial, leverancier van hygiënische producten en diensten, de onderzoeksresultaten onder de aandacht van werknemers en werkgevers. Dit om ze bewust te maken van de risico’s van het verspreiden van bacteriën en virussen op de werkvloer.